2777
2789
عنوان

چکار کنم غذاهام خوشمزه بشن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 4332 بازدید | 48 پست

مامان من دسپخت و سلیقه ای توی پخت غذا داره که زبون زده عام و خاصه ولی من ازدواج کردم شوهرم توقع داشت مثل مامانم باشم من هیچ😐😐🤦دیگه خودم داشتم از خودم متنفر میشدم ب مامانم گفتم گفت یکی اندازه ادویه و نوع ادویه خیلی مهمه دوم باید با عشق پخته بشه ن سرسری و از روی اجبار و هولکی ...دیگه بعد از کلی تمرین خدا رو شکر عالی شد ...طوری که بابام غذاهای منو خیلی دوست داره

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب برنجتو کم اب تر بگیر واسه خورشتم کم آب تر و و چاشنی به اندازه بزن مرغ تو قشنگ سرخ کن با روغن داغ ...

وای من اصلا سرخ نمیکنم🤐😖

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

با سلیقه و حوصله اشپزی کن،مثلا لوبیا پلو اگ میخای خوشمزه بشه گوشتت با پیاز داغ فراووون سرخ کن فلفل سیاه و زردچوبه و فلفل و دارچین بزن بارب سرخش کن بزار لای برنج اخرم کمی زعفرون دم کرده بریز،یا توی سوپت عصاره مرغ بریز کلی خوشمزش میکنه

مثلا لوبیاپلو و سوپم افتضاح میشه انگار اصلا مزه ندارن دستپخت خودمو دوست ندارم

ادویه لوبیا پلو دارچین هست البته زیاد نه ها ولی خوش طعمش میکنه 

سوپ هم ک مرغ اندازه بندازی خوب میکنه آخرشم یه کوچلو آبلیمو بزن 

خودت احساس میکنی یا اینکه واقعا اینطوریه چون من الان الان هم مخصوصا مهمون بیاد اصلا طعم غذامو نمی‌فهمم نمیدونم از خستگی یا چی ولی همسرم میگه خوب بود فرداش بخورم میفهمم چی کار کردم 😅

💖و خدایی ک ب شدت کافیست💖
ادویه لوبیا پلو دارچین هست البته زیاد نه ها ولی خوش طعمش میکنه  سوپ هم ک مرغ اندازه بندازی خوب ...

شوهرم میگه مرغات مزه ندارن بوی زهم میدن

درصورتی که مرغامو با هویج و پیاز و ادویه میپزم آبشو میریزم دور از نو دوباره میپزم دگ نمیدونم باید چ کنم

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

مثلا لوبیاپلو و سوپم افتضاح میشه انگار اصلا مزه ندارن دستپخت خودمو دوست ندارم

لوبیا پلو دارچین و پولبیبر بزن با گوجه میکس شده آب کم بریز خیلی خوب میشه، سوپ هم هر ی ربع هم بزن حوصله کن جا بیوفته 

همه عمر بر ندارم سر از این خمار مستی.... که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی🥰

لوبیا پلو دارچین و پولبیبر بزن با گوجه میکس شده آب کم بریز خیلی خوب میشه، سوپ هم هر ی ربع هم بزن حوص ...

پولبیبر چیه؟ 

من نمیدونم سبزی چقدر بریزم تو قرمه سبزی یا گوشت ، میگید اینو  

بستگی ب تعداد نفرات داره من برا دو نفر ده دوازده تکه گوشت خورشتی میندازم ترجیحا استخوان بنداز سبزی هم حدود ۱۵۰ گرم سرخ شده میریزم لوبیا هم ب تعداد نفرات بعلاوه یک مشت بسته من میکس لوبیا قرمز و چیتی میریزم لعاب بهتر میشه ی کوچولو رب انار هم بزن عالی میشه

همه عمر بر ندارم سر از این خمار مستی.... که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی🥰

وای من اصلا سرخ نمیکنم🤐😖

ما اول مرغ با اب و ادویه و قوام نارنج چند دقیقه میپزیم بعد از آب در میارم و سریع با روغن خیلی داغ سرخ میکنیم مرغ میشه قرمز قرمز که دلت میخواد همونجوری بخوریش بعد پیاز رنده میکنم تو همون روغن سرخ میکنم با ادویه و رب انار یا گوجه و یا الوچه مرغارو میچینم با آب کم در قابلمه روهم نیمه باز میزارم بپزه عالی میشه

خداوندا...‌‌‌‌‌‌
شوهرم میگه مرغات مزه ندارن بوی زهم میدن درصورتی که مرغامو با هویج و پیاز و ادویه میپزم آبشو میریزم ...

ببین این ک میگم درست کن ببین چطوری میشه ک مادرشوهرم میگه خیلی خوب میشه مرغات درصورتی ک دستپخت خودش عالیه یه بارم عروس عموم گفت مثل مرغ مجلسی میشه 

اول  قشنگ مرغ و سرخ کن بعد ک تموم شد مرغ هارو بزار کنار تو همون روغن پیاز نگینی تفت بده با زردچوبه  با دو قاشق رب البته رب بسته ب این داره چندتا مرغ داری بعد یه دونه یا دوتا حبه سیر بنداز توش فلفل دلمه هم دل ب خواهی نصف کن بنداز توش نمک و فلفل سیاه بزن و بریز رو مرغ ها و آب جوش اضافه کن و زیر گاز و زیاد کن بعد ده دقیقه کم کم کن جوری ک از قل نیوفته تا یه ساعت و ربع تا یه ساعت و نیم بزار بپزه بعد ک شعله گاز و خاموش کردی زعفرون و یه کوچلو آبلیمو بزن 

(اندازه نمک هم بچش ببین چطوریه یا رب هم ببین چطوری) 

💖و خدایی ک ب شدت کافیست💖