2777
2789
عنوان

چکار کنم غذاهام خوشمزه بشن؟

4324 بازدید | 48 پست

مزه غذاهام یجوریه که خودمم خوشم نمیاد😢

برنجم دون نمیشه لطفا کمکم کنید😢

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اتفاقا ما دون دوس نداریم😄😄😄نرم میپزیم

ادویه مهمه و اینکه مثلا تو خورش‌ها من پیاز زیاد میریزم و ریییییز میکنم، من پره لیمو میریزم ک تلخ نشه، دیگه چی بگم؟

همه عمر بر ندارم سر از این خمار مستی.... که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی🥰

برای برنج که میخوای آبکش کنی باید تا هنوز دونه از رو گاز برش داری، و اینکه اولین قل رو که خورد بهش یه قاشق (ماست یا آبلیمو) بزنی این باعث میشه سفید تر بشه و یه استکان آب سرد هم همون موقع بریز باعث میشه قد بکشه

خدایا منی که کنارش تو نباشی ، تومنی نمی ارزد 💙
مثلا چ غذایی

مثلا لوبیاپلو و سوپم افتضاح میشه انگار اصلا مزه ندارن دستپخت خودمو دوست ندارم

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

اتفاقا ما دون دوس نداریم😄😄😄نرم میپزیم ادویه مهمه و اینکه مثلا تو خورش‌ها من پیاز زیاد میریزم و ر ...

من نمیدونم سبزی چقدر بریزم تو قرمه سبزی یا گوشت ، میگید اینو 

ع

عزیزم آشپزی دقت میخواد و علاقه به مرور بهتر میشه من تو مجردی یه نیمرو هم درست نمیکردم بلد نبودم بعد عروسی کم کم یاد گرفتم 

برنج هم با نمک خیس کن چند ساعت قبل خوب درمیاد 

💖و خدایی ک ب شدت کافیست💖
مثلا لوبیاپلو و سوپم افتضاح میشه انگار اصلا مزه ندارن دستپخت خودمو دوست ندارم

اهاااا دستپختتو دوس نداری ینی هرچی ک خودت درست کنی منم خالم اینجوریه غذاهای خودشو نمیخوره اما بد مزه نیستن فقط ب دل خودش نمیچسبن(اخی دلم تنگش شد)

هشتمین کاربریمه هی زرت و زرت تعلیق میشم😐😐😐
با حوصله انجام بده،دقتت رو بالا ببر،بذار جا بیوفتن غذاهامثلا کدوم غذا ؟بگو تا کمکت کنم

مثلا ماهی یاااا قیمه اصلا انگار آب خالی میارم سر سفره ربم با اینکه کلییییی سرخش میکنم مزه خامی میده کلا از زندگی زده شدم حالم دگ از اشپزی بهم میخوره