2777
2789
عنوان

چکار کنم غذاهام خوشمزه بشن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 4332 بازدید | 48 پست
مرغ که تکه تکه میشه اول برای هر نفر یه تکه ادویه و ترشی که با چشیدن مشخصه برنجم هر دولیوان فرانسوی ۳ ...

نمکش ربش سخت بنظر میاد نمیشه هی بچشی که ، از طرفی اینکه کدوم قابلمه برا چند نفره ، و طرز ابکش و. اینا ،چقدر روغن بریزی در کل سخت بنظر میاد 

ع
نمکش ربش سخت بنظر میاد نمیشه هی بچشی که ، از طرفی اینکه کدوم قابلمه برا چند نفره ، و طرز ابکش و. این ...

اتفاقا خیلی راحته روغن طبق قطر قابلنه ای که توش سرخ میکنید داره رب هم همینطور وقتی هم میزنید متوجه میشید در کل برای مثال واسه ۴ تیکه مرغ  یک قاشق رب میزنید دیگه همین طور هرچی تکه های بیشتر رب بیشتر میشه

خداوندا...‌‌‌‌‌‌

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آبکشش چجوریه 

همونجور که برای حجم کم برنج تست میکنی با دیدن یا خوردن یه دونه برنج که آماده آبکشه یه نردبون میزاری یا چیزی که ارتفاع ابکش بره بالا تا آب برنج راحت خالی بشه بعد باید ترتیب رعایت کنی که تو کدوم آبکش اول برنج ریختی برنجارو با ملاقه بزرگ به ترتیب تو آبکشا بریز بعد که ته دیگ تو قابلمه آماده کردی اون آبکشی که اول توش برنج ریختی بریز قابلمه به همون ترتیب 

خداوندا...‌‌‌‌‌‌