هم تغذیشون سالم بود هم این همه استرس اینده رو نداشتن استرس بی پولی و چجوری بچه بیاریم و چجوری ازش نگهداری کنیم نبود هم خوابشون تنظیم بود هم از صب تا شب کار نیکردن که همون ورزش میشه
انشالله خدا دامن همه منتظرارو سبز کنه یدونه براشون صلوات بفرستین🙃منم منتطر بودم خدا بهم یه تو دلی داد برا سالم و صالح بودن نی نی منم دعا کنید وصلوات بفرستین
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره ولی نمیدونن من بچه ندارم کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر
من ۸ساله ازدواج کردم یه دختر ویه پسر دارم دقیقا با اولین اقدامم براهردوباردارشدم فکر کنم چون جلوگیریم طبیعی بوده قرص وامپول ضدبارداری مصرف نکردم تاحالاولی همسرم خیلی مراقبه که ناخواسته باردارنشم
حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَکیلُ نِعْمَ الْمَوْلى وَ نِعْمَ النَّصیرُ»: خداوند ما را کفایت می کند، او بهترین وکیل و بهترین سرپرست و بهترین یاور است
عزیزان کسی میدونه من چیکار کنم الان ۱۸ روز از پریودم میگذره ماه پیش خودم شدم دکتر برام امپول نوشته بود تا پریود بشم و برم برا ای یو آی که یهو ۱۸ روز پیش خودم شدم گفتم سیپروترون بخورم که نخوردم حالا میتونم بخورم؟
خیلی من کسی بودم که حتی خارج از کشورم رفتم گفتن اصلا حتی با ای وی اف هم مادر نمیشی
پارسال با همین روش تونستم برم تو سیکل انتقال و تخمک کشی کردم ولی از برج ۱۰ که تخمک کشی کردم ولش کردم دوباره از این هفته شروع کردم که برم برا انتقال
هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره ولی نمیدونن من بچه ندارم کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر