2777
2789

بدنشون رحمشون همه چی سالم و گرم بود و همینطور بدن مرد هم سالم بود فورا میگرفت  😅

من به هیچ عنوان بچه نمیخوام ولی شوهرم دوست داره ولی اگه ی روز بخوام بچه دار بشم باید شاسی بلند دم در پارک شده باشه تو خونه بزرگ خودم رو مبل دراز بکشم و به طلاهای زیادی که دارم نگا کنم و دو تا کارت پر از پول که حداقل هر کدوم دو ملیارد توش باشه هم زیر بالشم باشه تا بتونم ب اوردن بچه فکر کنم اره عزیزم بی مایه فطیره

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کلا سبک زندگیشون فرق داشته خب انقد از صبح زود تا شب کار میکردن بدن قوی و اماده و تنظیمی داشتن

فاصله رفتن بکارت تا بارداری هم کم بوده رحم سرد نمیشده به اصطلاح همون قدیمیا

لطفا درخواست دوستی ندید
تغذیه بهتر و سالم تر بود.من خودم شوهرم از کنارم رد  هم بشه حامله میشم😅

مگه چند سالته قدیمی جون؟😂

چــه خـــبرا آیـــنه جـــان؟ هـــیچ خــــبر!،غــــمگیـنم...یـــک نـــفر آدم و چـــند نـــفر غـــمگینم...
ماچیکارکنیم مثل اوناشیم؟😅 خسته شدیم والا از محاسبه ی زمان دقیق و اینکارا 😑

صبح ساعت ۶ باید بری گاو و گوسفند بدوشی بعدم بری سر زمین بیل بزنی ظهر بیای غذا بپزی پای پیاده برگردی تا زمین باز تا غروب کار کنی و بیای کارای خوته و شام ظرف و لباس با دست تو حیاط بشوری با جارو دستی خونه جارو کنی😁

لطفا درخواست دوستی ندید

اونا گرمی زیاد میخوردن و غذاهای تازه و سالم بعدشم بیخیال بودن و الله بختکی کارشون رو میکردن

من به هیچ عنوان بچه نمیخوام ولی شوهرم دوست داره ولی اگه ی روز بخوام بچه دار بشم باید شاسی بلند دم در پارک شده باشه تو خونه بزرگ خودم رو مبل دراز بکشم و به طلاهای زیادی که دارم نگا کنم و دو تا کارت پر از پول که حداقل هر کدوم دو ملیارد توش باشه هم زیر بالشم باشه تا بتونم ب اوردن بچه فکر کنم اره عزیزم بی مایه فطیره

قدیما هم قوی بودن هم همیشه آماده بودن و این همه روشهای متنوع جلوگیری نداشتن و از عروسی تا یائسگی بچه بیرون می دادن و این همه مواد شیمیایی و دارو مصرف نمی کردن و همه چیشون طبیعی بود مردا هم قوی بودن 

من پیاده روی زیاد میکنم روزی چند ساعت پیاده راه میرم با یک بار اقدام حامله شدم 😂😂😂

صبح ساعت ۶ باید بری گاو و گوسفند بدوشی بعدم بری سر زمین بیل بزنی ظهر بیای غذا بپزی پای پیاده برگردی ...

آره واقعا 🤣 ولی بازم یسری هستن اینجوریم نیست زندگیشون ولی دو سه ماهه باردار میشن

قدیم بیس تا میاوردن ده تاش میمرد براشون مهمم نبود 🤐

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید