sahar_khanoommm مدیر عضویت: 1401/03/08 تعداد پست: 264 عنوان سیسمونی | مشاهده متن کامل بحث + 148 بازدید | 25 پست سلام خانمای گل،خواهش میکنم یکی بیاد باحوصله برام بگه چند دست لباس برای سیسمونی بگیرم؟از هرسایز چندتا و تا چه سایزی بگیرم؟تا یسال؟نینیمم دختره🌷ممنون میشم ازتون❤ میشه برای اینکه ما هم خونهدار و مستقل بشیم تا ازاین جنگ اعصاب راحت شیم یه صلوات بفرستین 1401/07/19 | 10:29 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سمیه_1367 عضویت: 1399/08/17 تعداد پست: 23447 الهی بمیرم،یدونه صفر گرفتیم فقط،یکم یدونه،سایز دو و سه باید بگیرم،فقط سایز سه تا چندماهگی تنش میشه؟ نمی دونم عزیزم لطفا لایک نکنید مگر در مواقع نیاز
sahar_khanoommm مدیر استارتر عضویت: 1401/03/08 تعداد پست: 264 مثلا تا یسالگی؟ حواسم نبود یسالگی همون دوازده ماهه😁😂مثلا تا یسال و نیم آره؟سایز پنجم داریم؟ میشه برای اینکه ما هم خونهدار و مستقل بشیم تا ازاین جنگ اعصاب راحت شیم یه صلوات بفرستین
سمیه_1367 عضویت: 1399/08/17 تعداد پست: 23447 حواسم نبود یسالگی همون دوازده ماهه😁😂مثلا تا یسال و نیم آره؟سایز پنجم داریم؟ والا منم بچه اولمه بعد از اینو تجربه نکردم لطفا لایک نکنید مگر در مواقع نیاز
sahar_khanoommm مدیر استارتر عضویت: 1401/03/08 تعداد پست: 264 منم بچه اولم بود همه چیز خرید مامانم فقط لباسا رو هر سری میرفتیم بازار با بچم براش میخرید الان که هو ... عه حالا مامان من میخواد یدفعهای همه رو بخره میشه برای اینکه ما هم خونهدار و مستقل بشیم تا ازاین جنگ اعصاب راحت شیم یه صلوات بفرستین
sahar_khanoommm مدیر استارتر عضویت: 1401/03/08 تعداد پست: 264 والا منم بچه اولمه بعد از اینو تجربه نکردم 😂😂تجربه کردی بیا تاپیک نظر بده😂😂 میشه برای اینکه ما هم خونهدار و مستقل بشیم تا ازاین جنگ اعصاب راحت شیم یه صلوات بفرستین
sahar_khanoommm مدیر استارتر عضویت: 1401/03/08 تعداد پست: 264 ببین گلم من برای دخترم کلی خریدم ولی خیلیاش استفاده نشد چون دخترم رشدش عالیبود سریع قدکشید و تپلی شد ... آره دیگه رشد بچه مهمه والا من خودم بچه بودم رشدم سریع بود اگه دخترمم به مامانش بره رشدش سریعه و زود لباساش کوچیک میشه میشه برای اینکه ما هم خونهدار و مستقل بشیم تا ازاین جنگ اعصاب راحت شیم یه صلوات بفرستین
sahar_khanoommm مدیر استارتر عضویت: 1401/03/08 تعداد پست: 264 من بیست هفتم ،بچم اسفند بدنیا میاد ،خب دیگه واسه امسالش ک زمستونی نمیگیرم همون سرهمی تنش میکنم و لا ... آره دیگه،البته اینطور که شما خانمای گل میگین من هرچی کمتر لباس بخرم بهتره میشه برای اینکه ما هم خونهدار و مستقل بشیم تا ازاین جنگ اعصاب راحت شیم یه صلوات بفرستین
رامش7371 عضویت: 1398/02/29 تعداد پست: 637 عه حالا مامان من میخواد یدفعهای همه رو بخره مامان منم میخواست ولی نذاشتم چون واقعا اسراف میشه خداوندا...
sahar_khanoommm مدیر استارتر عضویت: 1401/03/08 تعداد پست: 264 مامان منم میخواست ولی نذاشتم چون واقعا اسراف میشه عزیزم شما که تجربه داری میپرسم،یدونه صفر،یدونه یک،و سایزهای دو و سه و چهار ازهرکدوم دو دست بسه؟ میشه برای اینکه ما هم خونهدار و مستقل بشیم تا ازاین جنگ اعصاب راحت شیم یه صلوات بفرستین
sahar_khanoommm مدیر استارتر عضویت: 1401/03/08 تعداد پست: 264 مامان منم میخواست ولی نذاشتم چون واقعا اسراف میشه آخه من به مامانم بگم گوش نمیده فک میکنه من بخاطر پولش میگم میشه برای اینکه ما هم خونهدار و مستقل بشیم تا ازاین جنگ اعصاب راحت شیم یه صلوات بفرستین
سمیه_1367 عضویت: 1399/08/17 تعداد پست: 23447 😂😂تجربه کردی بیا تاپیک نظر بده😂😂 😁 لطفا لایک نکنید مگر در مواقع نیاز