من که تا دو چهار ماهگی خریدم بسته به وزن بچه داره مگه قرار بازارا جمع بشن سه تا دست صفر سه تا دست یک بخر فعلا بدنیا که اومد برو بازار با حوصله براش خرید کن من با اینکه خیلی کم خرید کردم ولی باز یه چند دست لباس نپوشیده کوچیک شد برا بچم خیلی حیفم اومد
چند هفته ای؟ من بیشتر سوالم اینه ک زمستونی تابستونی رو چ سایزی بگیرم،اخه بچه های هم سن هم ریز ...
من ۲۶هفتمه بچم اول بهمن دنیا میاد،مثلا من کاپشن برای یسالگیش خریدم،ازاین کاپشن سرهمیا نگرفتم،با یه سة بافت کوچیک مثلا برای عید اینا اندازش میشه،اوایلم که با پتو اینا میپیچونمش
میشه برای اینکه ما هم خونهدار و مستقل بشیم تا ازاین جنگ اعصاب راحت شیم یه صلوات بفرستین
منم بچه اولم بود همه چیز خرید مامانم فقط لباسا رو هر سری میرفتیم بازار با بچم براش میخرید الان که هوا داره سرد میشه نمیتونی نوزاد ببری بیرون یا مهمونی پس فقط سایز صفر و یک بخر تا انشالله یکم بزرگتر بشه لباس مهمونی براش بخری
من ۲۶هفتمه بچم اول بهمن دنیا میاد،مثلا من کاپشن برای یسالگیش خریدم،ازاین کاپشن سرهمیا نگرفتم،با یه س ...
من بیست هفتم ،بچم اسفند بدنیا میاد ،خب دیگه واسه امسالش ک زمستونی نمیگیرم همون سرهمی تنش میکنم و لایه پتو چون با بچه تازه بدنیا اومده ک زیاد نمیشه جایی رفت ،بعد مثلا زمستون بعدش تقریبا از هفت ماهگی تا یه سالگیشه،ولی نمیدونم خب بچه ریزه یا درشت و سایزی بگیرم
ببین گلم من برای دخترم کلی خریدم ولی خیلیاش استفاده نشد چون دخترم رشدش عالیبود سریع قدکشید و تپلی شد و من هرماه مجبوربودم برم و دوباره بخرم براش.الانم باز باردارم و دختره بازم به دردم نمیخورن چون دختراولم بهار دنیا اومد این یکی به امیدخدا زمستون این تفاوت فصلها نمیزاره لباسا اندازه بشه.
من حسابم زِ همه مردم این شهر جداست/من امیدم به خدا، بعدِ خدا هم به خداست