2777
2789
عنوان

سیسمونی

148 بازدید | 25 پست

سلام خانمای گل،خواهش میکنم یکی بیاد باحوصله برام بگه چند دست لباس برای سیسمونی بگیرم؟از هرسایز چندتا و تا چه سایزی بگیرم؟تا یسال؟

نی‌نیمم دختره🌷ممنون میشم ازتون❤

میشه برای اینکه ما هم خونه‌دار و مستقل بشیم تا ازاین جنگ اعصاب راحت شیم یه صلوات بفرستین   

من که تا دو چهار ماهگی خریدم بسته به وزن بچه داره مگه قرار بازارا جمع بشن سه تا دست صفر سه تا دست یک بخر فعلا بدنیا که اومد برو بازار با حوصله براش خرید کن من با اینکه خیلی کم خرید کردم ولی باز یه چند دست لباس نپوشیده کوچیک شد برا بچم خیلی حیفم اومد 

خداوندا...‌‌‌‌‌‌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من که تا دو چهار ماهگی خریدم بسته به وزن بچه داره مگه قرار بازارا جمع بشن سه تا دست صفر سه تا دست یک ...

آخه بچه اولمه مامانم سیسمونی میخره

میشه برای اینکه ما هم خونه‌دار و مستقل بشیم تا ازاین جنگ اعصاب راحت شیم یه صلوات بفرستین   
چند هفته ای؟  من بیشتر سوالم اینه ک زمستونی تابستونی رو چ سایزی بگیرم،اخه بچه های هم سن هم ریز ...

من ۲۶هفتمه بچم اول بهمن دنیا میاد،مثلا من کاپشن برای یسالگیش خریدم،ازاین کاپشن سرهمیا نگرفتم،با یه سة بافت کوچیک مثلا برای عید اینا اندازش میشه،اوایلم که با پتو اینا میپیچونمش

صفر نگیر..یک و دو رو سه دست بگیر..این تا ده ماهگی..سه دستم سه بگیر

سایز سه تا چندماهگیه؟

منم بچه اولم بود همه چیز خرید مامانم فقط لباسا رو هر سری میرفتیم بازار با بچم براش میخرید الان که هوا داره سرد میشه نمیتونی نوزاد ببری بیرون یا مهمونی پس فقط سایز صفر و یک بخر تا انشالله یکم بزرگتر بشه لباس مهمونی براش بخری

خداوندا...‌‌‌‌‌‌
من ۲۶هفتمه بچم اول بهمن دنیا میاد،مثلا من کاپشن برای یسالگیش خریدم،ازاین کاپشن سرهمیا نگرفتم،با یه س ...

من بیست هفتم ،بچم اسفند بدنیا میاد ،خب دیگه واسه امسالش ک زمستونی نمی‌گیرم همون سرهمی تنش میکنم و لایه پتو چون با بچه تازه بدنیا اومده ک زیاد نمیشه جایی رفت ،بعد مثلا زمستون بعدش تقریبا از هفت ماهگی تا یه سالگیشه،ولی نمیدونم خب بچه ریزه یا درشت و سایزی بگیرم

اللهم عجل لولیک الفرج💞💞💞
تفاوت صفر و یک زیاد نیست..صفر برا بچه کوچیک می شه زود..می یای برش کنی سر و گردنش درد می یاد..

الهی بمیرم،یدونه صفر گرفتیم فقط،یکم یدونه،سایز دو و سه باید بگیرم،فقط سایز سه تا چندماهگی تنش میشه؟

من اگه بخوام دوباره سیسمونی بگیرم تکه ای بر می دارم...

برا زیر پیراهنی چند تا از این سرهمی ها بر می دارم که دایم کمر بچه پیدا نشه...چند تا هم لباس استین کوتاه و چند تا استین دار ..

لطفا لایک نکنید مگر در مواقع نیاز

ببین گلم من برای دخترم کلی خریدم ولی خیلیاش استفاده نشد چون دخترم رشدش عالیبود سریع قدکشید و تپلی شد و من هرماه مجبوربودم برم و دوباره بخرم براش.الانم باز باردارم و دختره بازم به دردم نمیخورن چون دختراولم بهار دنیا اومد این یکی به امیدخدا زمستون این تفاوت فصلها نمیزاره لباسا اندازه بشه.

من حسابم زِ همه مردم این شهر جداست/من امیدم به خدا، بعدِ خدا هم به خداست
من الان بچم ۱۱ ماهشه سه می پوشه اما می ددنم سه و چهار رو مدت طولانی تری می شه تن بچه کرد

مثلا تا یسالگی؟