2777
2789
عنوان

سیسمونی

| مشاهده متن کامل بحث + 148 بازدید | 25 پست
مثلا تا یسالگی؟

حواسم نبود یسالگی همون دوازده ماهه😁😂مثلا تا یسال و نیم آره؟سایز پنجم داریم؟

میشه برای اینکه ما هم خونه‌دار و مستقل بشیم تا ازاین جنگ اعصاب راحت شیم یه صلوات بفرستین   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم بچه اولم بود همه چیز خرید مامانم فقط لباسا رو هر سری میرفتیم بازار با بچم براش میخرید الان که هو ...

عه حالا مامان من میخواد یدفعه‌ای همه رو بخره

میشه برای اینکه ما هم خونه‌دار و مستقل بشیم تا ازاین جنگ اعصاب راحت شیم یه صلوات بفرستین   
والا منم بچه اولمه بعد از اینو تجربه نکردم

😂😂تجربه کردی بیا تاپیک نظر بده😂😂

ببین گلم من برای دخترم کلی خریدم ولی خیلیاش استفاده نشد چون دخترم رشدش عالیبود سریع قدکشید و تپلی شد ...

آره دیگه رشد بچه مهمه والا من خودم بچه بودم رشدم سریع بود اگه دخترمم به مامانش بره رشدش سریعه و زود لباساش کوچیک میشه

من بیست هفتم ،بچم اسفند بدنیا میاد ،خب دیگه واسه امسالش ک زمستونی نمی‌گیرم همون سرهمی تنش میکنم و لا ...

آره دیگه،البته اینطور که شما خانمای گل میگین من هرچی کمتر لباس بخرم بهتره

مامان منم میخواست ولی نذاشتم چون واقعا اسراف میشه 

عزیزم شما که تجربه داری میپرسم،یدونه صفر،یدونه یک،و سایزهای دو و سه و چهار ازهرکدوم دو دست بسه؟

مامان منم میخواست ولی نذاشتم چون واقعا اسراف میشه 

آخه من به مامانم بگم گوش نمیده فک میکنه من بخاطر پولش میگم