اگه ده روز پزشکا نباشن...همه چی بهم میریزه....اگه ده روز مهندسا نباشن میتونم بگم چرخ اقتصاد از کار میفته...وکیل...روانشناس...شیرینی فروش...مغازه دار...همه اینا اگه ده روز نباشن میتونه قیامت بپاشه....ولی الان ده روزه که بلاگرا جمعن...مفت خورایه پر تلاش...مفت خور به این نیست که کارشون اسونه...مفت خور ینی اینکه بود و نبودش تغییری توی زندگی مردم ایجاد نمیکنه..هرچند در زمینه تبلیغات اثر گذار بودن...ولی اون قابل جبرانه...ازتون خواهش میکنم وقتی فیلترینگ برداشته شد...به این جماعت بلاگر دوباره قدرت نبخشین...ممنونم ازتون
دقیق یادمه یکی از بلاگرای محجبه تبلیغ بستنی و خوراکی گذاشته بود یکی بهش گفت که شاید یه خانوم باردار ببینه نذار اینارو بیین قشنگ برداشت گفت خب به منچه نبینن😐
یه سری آدمهای چیپ و بی سواد و منفعت جو و گاهاً چندش که سلیبریتیها هم جزئشون هستن و متاسفانه هزاران و گاهی میلیون ها نفر دنباله رو دارن، اینا شدن الگو و دارن فرهنگ آینده ایران رو پایه ریزی میکنن
چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂
طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرشهای معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرشها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحتتر تونستم انتخاب کنم.
گفتم ده روز اگه پزشک نباشه و یا سایر شغلا نباشه خیلی بلا سر ملت میاد....ولی اینا نبودشون جز سود برای مردم چیزی نداره....در زمینه تبلیغات هم اگه اینا جمع بشن خیلی چیزایه بهتری میتونه جاشو بگیره
بابا صرفا داره میگه شغلیه که برای جامعه و بشریت به درد نمیخوره. سودی نداره برای مردم. که راست هم میگ ...
نکنه مثلا الان تو بری کارگری خونه یکیو بکنی برا کل جامعه سود داره؟یا چمیدونم بری نظافت خونه یکیو بکنی همه جامعه سودشو می برن قرار نیست هر کی یه کاری می کنه همه ملت ازش سود ببرن که