2777
2789
عنوان

بلاگرا...

| مشاهده متن کامل بحث + 2018 بازدید | 163 پست

دقیق یادمه یکی از بلاگرای محجبه تبلیغ بستنی و خوراکی گذاشته بود یکی بهش گفت که شاید یه خانوم باردار ببینه نذار اینارو بیین قشنگ برداشت گفت خب به منچه نبینن😐

یه سری آدمهای چیپ و بی سواد و منفعت جو و گاهاً چندش که سلیبریتیها هم جزئشون هستن و متاسفانه هزاران و گاهی میلیون ها نفر دنباله رو دارن، اینا شدن الگو و دارن فرهنگ آینده ایران رو پایه ریزی میکنن 

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

خب شمام برین بلاگر شین ببینید میشه یا نه خب هر کی برا شغلش تلاش می کنه و گرنه الان همه ملت بلاگر بود ...

بابا صرفا داره میگه شغلیه که برای جامعه و بشریت به درد نمیخوره. سودی نداره برای مردم. که راست هم میگه.

خب شمام برین بلاگر شین ببینید میشه یا نه خب هر کی برا شغلش تلاش می کنه و گرنه الان همه ملت بلاگر بود ...

عزیز دلم متوجه منظورم نشدی...من گفتم شغل اسونیه؟؟؟؟؟...من میگم خیرشون به هیچکس نمیرسه...گرچه اگه متعصبانه نگاه کنین به حرفام هیچوقت نمیفهمین...لطف کنین بدون تعصب نگاه کنین....حرفام از روی منطق براتون استدلال کردم

خب توئم بزار اگه فکر می کنی راحته 

گفتم ده روز اگه پزشک نباشه و یا سایر شغلا نباشه خیلی بلا سر ملت میاد....ولی اینا نبودشون جز سود برای مردم چیزی نداره....در زمینه تبلیغات هم اگه اینا جمع بشن خیلی چیزایه بهتری میتونه جاشو بگیره

بابا صرفا داره میگه شغلیه که برای جامعه و بشریت به درد نمیخوره. سودی نداره برای مردم. که راست هم میگ ...

نکنه مثلا الان تو بری کارگری خونه یکیو بکنی برا کل جامعه سود داره؟یا چمیدونم بری نظافت خونه یکیو بکنی همه جامعه سودشو می برن قرار نیست هر کی یه کاری می کنه همه ملت ازش سود ببرن که

عزیز دلم متوجه منظورم نشدی...من گفتم شغل اسونیه؟؟؟؟؟...من میگم خیرشون به هیچکس نمیرسه...گرچه اگه متع ...

آخه چرا انتظار داری خیر کسب و کار یکی دیگه به تو برسه خو؟انتظار زیادیه واقعا 

حرفت درسته در کل

اما  باید قبول کرد همه که نباید مثل هم باشن از هر لحاظ

امیدوارم زودتر درست شه این مشکل

بر ما گذشت نیک و بد                اما تو روزگار فکری به حال خویش کن ،                                       این روزگار نیست... 
جماعت بی سرپایی که  خودشونم نمیدونن شهرت و جایگاهشون بابت چیه...شهرت و جایگاهی از سرگرمی مردم؟. ...

م که از بلاگرا خوشم نمیاد 

اما شما هم باید بتونی خودت رو کنترل کنی سه ساعت نری تو اکسپلور

ایندمشکل شماست نه بلاگرا

کشورم، توی سکوت و بدون خون و خونریزی، توسط افغان‌ها مصادره شد🖤  https://www.karzar.net/61859