2777
2789
عنوان

شک همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 1480 بازدید | 73 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

👌

من ک به همسرم اعتماد کامل دارم از این نظر ولی اون  نه مدام حرفهای خیلی زشتی میزنه دیگه از چشمم افتاده باور میکنید من تا مدتها به حرفهایش میخندیدم ولی الان  عصبی میشم و گریه میکنم 

امیدوارم هیچی نباشه و اون گوشی هم موردی نداشته باشه 

اگه موردی نداش چرا پنهانی دیشب قسم خورد هیچ کار خلافی نکرده گفتم بیار بهم ثابت کن گفت حوصله ثابت کردن ندارم تو هرجور دوست داری فک کن

نه گوشی دیدم که پنهانی بود ولی بازش هم نکرد ازم گرفت گفت همینه که هست هرکاری میخوای بکن زندگی ما درس ...

چقدر وقاحت دارن این مردا.... زن این همه فدارکاری میکنه بعد این بی لیاقت ها چقدر نمک نشناسی میکنن واقعااا دیگه الان اعتماد کردن به آدمااا خیلی سخت شده...بچه ها دیگه ازدواج معنی نداره وقتی چیزی به نام تعهد و انسانیت وجود نداره

یه پسر 7ساله دارم امسال کلاس اوله به شدت وابسته و حساسه ... خیلی دلم براش میسوزه الان نزدیک دو هفته ...

از خودت جداش کن منظورم اینه ک کارهایی بهش بده مسولیت پذیر بشه لز دور مراقبش باش خوب میشه 

اگه موردی نداش چرا پنهانی دیشب قسم خورد هیچ کار خلافی نکرده گفتم بیار بهم ثابت کن گفت حوصله ثابت کرد ...

حق دارین خیلی سخته بعضی وقتها ادم دوست داره چیزی نبینه و نشنوه 

من ک به همسرم اعتماد کامل دارم از این نظر ولی اون  نه مدام حرفهای خیلی زشتی میزنه دیگه از چشمم ...

معلومه وقتی بهت تهمت میزنه روحیه ات داغون میشه اصلا زندگی برات جهنم میشه  و هم برای خودش .

باید مث چشاش بهت اعتماد داشته باشه .

تا زندگیتون شبرین بشه

💔هرگز تسلیم نشوید، امروز سخت است و فردا سخت تر، اما پس فردا روز روشنی برای تان خواهد بود.🌹نگار خوشبوی من🌷
از خودت جداش کن منظورم اینه ک کارهایی بهش بده مسولیت پذیر بشه لز دور مراقبش باش خوب میشه 

وابسته اونجوری نیس که بتونه ازم دور باشه کلا بچه ترس از دست دادن داره ... وقتی دعوا میکنیم نمی‌خوابه که یه وقتی اتفاقی واسه من نیفته یا من واسه همیشه نرم... کاملا میفهمم حسش چیه ...

معلومه وقتی بهت تهمت میزنه روحیه ات داغون میشه اصلا زندگی برات جهنم میشه  و هم برای خودش . بای ...

نداره متاسفانه همه راه ها رو رفتم ولی خودش باید تلاش کنه ک منو خوب ببینه ولی نمیبینه

نداره متاسفانه همه راه ها رو رفتم ولی خودش باید تلاش کنه ک منو خوب ببینه ولی نمیبینه

صددرصد برای خودش دلیلی داره باید دلیل بی اعتمادیشو بپرسی

💔هرگز تسلیم نشوید، امروز سخت است و فردا سخت تر، اما پس فردا روز روشنی برای تان خواهد بود.🌹نگار خوشبوی من🌷