2777
2789
عنوان

شک همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 1480 بازدید | 73 پست
ما خیلی همو دوست داشتیم شوهرم واقعا عاشقم بود اینقدر به پروپام نیپیچید که خسته میشدم اون هی محبتشو ب ...

چرافکرمیکنی تقصیرتوئه خیانت توذاتشه میتونست ازت جدابشه بره سراغ بعدی. پس بقیه که خیلی توجه کردن به همسرانشون ولی خیانت دیدن چی. کلا خیانت تو ات بعضیاست آدم هم نمیشن

هرکسی روممکنه ببخشم ولی اونایی که نزاشتن جوونی کنم وتواوج جوونی کاری کردن که دلم پیرشه روهیچوقت نمیبخشم...!
عزیزم شوهر منم اوایل ازدواج خیلی شکاک بود مثلا سوار ماشین میشدیم من نمیتونستم از پنجره ب بیرون نگاه ...

همسرمنم همین اخلاقو داشته وداره درسته ک رو اعصابه یوقتا و مث شما باخودم فک کردم اگ ی بدی داره عوضش کلی خوبی داره و این حساسیتش رو هم گذاشتم رو عشقو علاقه ای ک ب من داره و ازونجایی ک ریشه این حساسیتو درونش پیداکردم سعی کردم اعتمادشو بیش ازپیش جلب کنم دقیقا بیرون ک میرفتیم یا اسمونو نگا میکردم یا زمینو!!!

خودشم میگ من خیلی اعتماد دارم بهت اما از علاقه زیاد دست خودم نیس اخلاقمه!

اگ ی درصد از کارایی ک شما انجام دادی منم انجام بدم قطعا روی خوش زندگیو نخواهم دید😐😅

ﻣﻦ ﺷﺎﯾﺴﺘﮕﯽ ﻟﺬﺕ ﺑﺮﺩﻥ ﺍﺯ ﺯﻧﺪﮔﯽ و طبیعت ﺭا دارم💚ﻫﺮﭼﻪ میخواهم میﻃﻠﺒﻢ ﻭ ﺑﺎ ﺷﺎﺩﯼ آن را ﻣﯽﭘﺬﯾﺮﻡ🧚🏻‍♀️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم این راه رو برم ببینم چی میشه 

برو خدا ب همراهت امیدوارم موفق باشی 😍فقط کم نیار جواب دندون شکن بده تحقیر کرد تحقیر کن نقطه ضعف گفت تو هم بگرد نقطه ضعف هاش رو پیدا کن بکوب تو فرق سرش زد تو هم بزن داد زد تو بیشتر داد بزن بگو انسانم آزادم حق دارم زندگی کنم بگو از امروز همینه مشکل داری برو دادگاه تقاضای طلاق بده راحت شی به خدا همین راه رو بری موفق میشی این مردها فقط کافیه ما زن‌ها از طلاق میترسیم بعد ببین چ جوری مارو خرد میکنن فقط کافیه بفهمه زن میتونه بدون شوهر سر پاهاش بایسته خرج خودش رو در بیاره ببین چطوری احترام میکنن هیچ وقت کم نیار حتی کتک زد هم کم نیار ادامه بده مگه دست نداری تو هم بزن وسط کمرش گاز بگیرش موهاش رو بکش 😡

بهشت بزرگترین دروغ برای جهنم کردن دنیاست🌏
چرافکرمیکنی تقصیرتوئه خیانت توذاتشه میتونست ازت جدابشه بره سراغ بعدی. پس بقیه که خیلی توجه کردن به ه ...

نه نه،اصلا نمیخوام کارشو توجیح کنم من به شدت ضربه خوردم وبه شدت هم ازش خشن دارم همش تو فکر انتقامم حالم اصلا خوب نیست،اما خودمو کاملا بی تقصیر هم نمیدونم من میدونستم شوهرم به شدت تو موقعیتشه وقشنگ التماس نیکرد به من محبت کن منو دوست داشته باش اما من بازم کوتاهی میکردم من میدیدم بهش پیام میدن وپیشنهاد دوستی میدن ولی بازم کوتاهی کردم شاید بخاطر اینکه خیلی اعتماد داشتم مثلا یواشکی میرفتم میدیدم یه زن شوهر دار گفته بیاخونمون شوهرم گفته من متاهلم زن وبچه دارم گفته حداقل بذار بیام برات س ا ک بزنم باهاش برخورد کرده بود ومن فقط قربوت صدقش میرفتم.یه خانمی اینجا حرف قشنگی زد گفت خیانت تقریبا تو ذات همه ی مردا هست فقط باید موقعیتش پیش بیاد برلشون وشوهر من به شدت تو موقعیتش بود ۱۴ساله باهمیم هیچوقت این کارو نکرد کاری که خیلی مردا جاش بودن حتما انجام میدادن.اینکه میگید جدا بشه همین الانشم میگم حق طلاق بده میگه حق طلاق بدم که ازم جدا بشی من دوست دارم من فقط یه بار اشتباه کردم دلتو شکستم تو هر کارم با من میکردی من نباید این کارو میکردم میگه از سر لج این کارو کردم وبه شدت حالن بد شد وعذاب وجدان گرفتم میگه اگر اینکاره بودم دایم پول میداوم میرفتم مثل رفیقام از این کارا میکردم،برا اولین بار جلوم گریه کرد گفت تمام عشق ومحبتا که بهت داشتم وبیاد بیار واگر تونستی منو ببخش

منم نمیدونم واقعا چی بگم حال خوبی ندارم ضربه ی بدی خوردم اماوقتی یادم میفته چیکارا بخاطر من کرد تو زندگی چقدر دوستم داشت دلم نمیاد زندگی ۱۴سالمو بپاشم از هم 

من خیلی خوشبخت بودم😔

شوهرم بچه ی طلاق بود مادرش خیلی میزدتش به قول خودش عقده ای شده بوده فکر میکرده منم دوسش ندارم

اون دختر گولش زد شروع کننده اون ج ن ده بود ۲سال پیشم به شوهرم پیشنهاد دوستی داده بود شوهرم دعواش کرده بود گفته بود اگر میخوای اینجا کار کنی دست از این رفتارات بردار

برو خدا ب همراهت امیدوارم موفق باشی 😍فقط کم نیار جواب دندون شکن بده تحقیر کرد تحقیر کن نقطه ضعف گفت ...

مگ میدون جنگه؟!/:

اینجوری ک سنگ رو سنگ بند نمیشه تو زندگی یکی من یکی نیم من 

هرادمی باوجود تمام خوبیاش یسری بدی هم داره 

باید با سیاست و عقلانیت مشکلو رفع کرد ن با لجبازی و دادوبیداد 

خصوصا ک بچه هم دارن ایشون میدونید چ لطمه ای ب روحو روانش وارد میشه؟؟

ﻣﻦ ﺷﺎﯾﺴﺘﮕﯽ ﻟﺬﺕ ﺑﺮﺩﻥ ﺍﺯ ﺯﻧﺪﮔﯽ و طبیعت ﺭا دارم💚ﻫﺮﭼﻪ میخواهم میﻃﻠﺒﻢ ﻭ ﺑﺎ ﺷﺎﺩﯼ آن را ﻣﯽﭘﺬﯾﺮﻡ🧚🏻‍♀️
مگ میدون جنگه؟!/: اینجوری ک سنگ رو سنگ بند نمیشه تو زندگی یکی من یکی نیم من  هرادمی باوجود تم ...

عزیزم جنس بعضی آقایون سیاست نمیفهمن باید جور دیگه باهاشون برخورد بشه صد در صد این خانم هم راه سیاست در پیش گرفت آروم حرف زد عقب کشید حال و روزش بدتر شد ک میگه جون ب لب شدم حالا نوبت رفتار دیگه است واسه من جواب داد خدارو چ دیدی شاید روی ایشون هم جواب بده ولی هر اتفاقی هم بیفته نباید در مقابل ظلم سکوت کرد از ترس آبرو من اصلا این جمله رو قبول ندارم توسری خوردن مال دهه ی چهل و پنجاه بود تمام شد و رفت زن‌های امروز حرف زور رو تحمل نمیکنن دیگه دوران خان بازی و مرد سالاری تموم شد 

همسرمنم همین اخلاقو داشته وداره درسته ک رو اعصابه یوقتا و مث شما باخودم فک کردم اگ ی بدی داره عوضش&n ...

منم مثل شما اوایل زمین و هوا رو زیاد نگاه کردم ولی از نظر شوهرم تو آسمون هم فضانورد های مرد داشتن دقیقا منو نگاه میکردن 🤣🤣دیدم نمیشه رفتارم رو تغییر دادم خداروشکر الان مثل بچه ها تو مشت منه حرف حرفه منه هرچی دلم میخواد میپوشم ولی خودم اهل بی حجابی هم نیستم هرجا دلم بخواد میرم البته ازش اجازه میگیرم 🤨ولی مجبوره قبول کنه چون جای خاصی نیست خودشم هرجا بخواد آزاده میتونه بره پس منم حق دارم 🥴خداروشکر زندگیمون آروم شد مشکلی هم نداریم البته روی همه مردها جواب نمیده بعضی ها خیلی بدجورن خیلی اذیت میکنن حرف حرف خودشون من متنفرم از این مدل مردها نمیتونم تحمل کنم اگه شده میرم خونه مردم کلفتی میکنم ولی هیچ مردی حق نداره به من زور بگه من یک فمینیست ب تمام معنام 🤣🤣

عزیزم جنس بعضی آقایون سیاست نمیفهمن باید جور دیگه باهاشون برخورد بشه صد در صد این خانم هم راه سیاست ...

درسته حرفت منم قبول دارم هرعملی روی همه تاثیر نداره هرکس دارای خلق و خوی جداگانه هس 

و اصن منظورم این نیس توسری خور باشه بلکه دفاع کنه از زندگیش اما جوری نباشه ک‌ب روح و روان بچه لطمه بخوره این بده!

با سروصدا و کل کل و کتک کاری چیزی درس نمیشه 

همسرمنم همین اخلاقو داشته وداره درسته ک رو اعصابه یوقتا و مث شما باخودم فک کردم اگ ی بدی داره عوضش&n ...

فکر کن یک بار رفتیم مشهد تو ماشین با پدرمادرشوهرم بودیم من دقیقا داشتم تابلوی یک مغازه رو نگاه میکردم همزمان یک مرد میانسال داشت از داخل یک ماشین دیگه تو ترافیک منو نگاه می‌کرد 🤣🤣شوهرم فکر کرد من دارم ب اون مرد نگاه میکنم برگشت جلوی پدر مادرش گفت چرا ب اون مرده نگاه میکنی گفتم کدوم بعد متوجه اون آقا شدم اعصابم اینقدر از این تهمت بهم ریخت گنبد امام رضا هم دقیقا جلوی ما بود از ته دلم بلند گفتم هرکس دروغ میگه همون گنبد امام رضا بزنه کمرش رو نصف کنه مادرشوهرم همچین نگام کرد دید عصبی هستم حرف نزد شوهرم هم دیگه ادامه نداد اومدیم شهرمون بعد چند ماه شوهرم دیسک کمر گرفت عمل کرد منم بهش گفتم نفرینم گرفتاااااا با یک نگاه حق ب جانب 😎🤣🤨اونم چیزی نگفت حقش نبود ب نظرت ؟ یا من بدم 😐 

منم مثل شما اوایل زمین و هوا رو زیاد نگاه کردم ولی از نظر شوهرم تو آسمون هم فضانورد های مرد داشتن دق ...

😂😂

خوبه ک جواب داده این روش 

من اوایل چون رفتاراش برام غریب بود خیلی اذیت میشدم ولی الان هرچق روم حساسیت نا معقول داشته باشه همونطور اروم باخودش برخورد میکنم بدون جیغو داد و غرغر بعد میبینه نه رفتارش خیلی زننده اس تا میاد غر بزنه ک چ اخلاقیه داری میگم پس ببین برامنم سخته اینجور میکنی دیگ یا هیچی نمیگه و تابع سخت گیری من میشه یا دیگ اون حرکت چیپو انجام نمیده😎😁

فکر کن یک بار رفتیم مشهد تو ماشین با پدرمادرشوهرم بودیم من دقیقا داشتم تابلوی یک مغازه رو نگاه میکرد ...

چرا حقش بوده😂😂😂ت خیلی منی🤕👌🏻

نه نه،اصلا نمیخوام کارشو توجیح کنم من به شدت ضربه خوردم وبه شدت هم ازش خشن دارم همش تو فکر انتقامم ح ...

میدونم چ حسی داری من خودم دوسال پیش تقریبا خیانت دیدم داغش هنوزتازست باضافه اینکه همسرم اصلا تلاش نکرد اعتمادم جلب کنه وهنوزم میبینم به اون شماره تماس داره من ب خاطربچه هام موندم ظاهرابخشیدم ولی دیگه هیچیش برام مهم نیست دوستش ندارم محبت بهش نمیکنم فقط زندگی میکنم باهاش چندبارتودعواها بهش گفتم ازچشمم افتاده وازش بدم میاد ولی نمیدونم باورکرده یانه. 

هرکسی روممکنه ببخشم ولی اونایی که نزاشتن جوونی کنم وتواوج جوونی کاری کردن که دلم پیرشه روهیچوقت نمیبخشم...!
میدونم چ حسی داری من خودم دوسال پیش تقریبا خیانت دیدم داغش هنوزتازست باضافه اینکه همسرم اصلا تلاش نک ...

خیلی درد داره وقتی ندونی اینده چی پیش میاد من نمیدونم حالم خوب میشه یا نه نمیدونم میتونم اون عشقی که قبلا بهش داشتم ودوباره داشته باشم یا نه من اگر به حالت قبل برنگردم زندگی نمیکنم کسی که عشق وتجربه کرده خیلی براش سخته زندگی بدون عشق من پرا از حس خشم وانتقامم همش دارم فکر میکنم چجوری از اون دختر انتقام بگیرم خیلی دارم عذاب میکشم