2789
عنوان

شک همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 1492 بازدید | 73 پست
خودش مرد چشم و دل پاکیه ولی من ب خدا خیانت نکردم ک اینجوری اون منو ببینه 

من یه دوستی دارم از همون اول که ازدواج کرد با همه اخلاقای شوهرش مشکل داشت کلا از نظر فرهنگی با هم فرق داشتن دوستم بسیار زیبا و خوش تیپ اما شوهرش اصلا خوشگل نبود ....دوستم معلم و شوهرش پزشکه هر موقع با من درد دل میکرد میگفت من به تنها رفتاری که از شوهرم دل بستم چشم پاکی اون هست و اینکه خیانت نمیکنه چون واقعا توی روابط زن و شوهری زیاده خواه بود به نحوی که دوستم از دستش خسته بود بدترین اخلاقی که شوهرش داشت بد دلیش بود یعنی به لباس پوشیدنش  و رنگ لباسش گیر میداد ظهر که دوستم از سر کار بر میگشت شوهرش سر کوچه می ایستاد ببینه زنش کسیو سوار ماشینش نکرده باشه مدام بهش زنگ میزد میپرسید کجایی با کی هستی چرا فلان مغازه رفتی یا اگه رفتی فروشنده بهت نگا میکرد یا نه خلاصه که دوستمو به شدت محدود کرده بود تا اینکه بالاخره مشخص شد آقا خودش هرزه هر جایی بوده با هر زنی که به تورش میخورده رابطه داشته اونجا بود که دوستم فهمید علت همه این گیر دادن هاش بخاطر این بوده که خودش خراب بوده  البته نمیشه یک نسخه رو برای همه پیچید اما باید احتیاط کرد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

بله و شاید باور نکنید این کارو ساعت 3نصف شب انجام داده بود من به پسر داییش گفتم شوهرم زنگ زده شاید ه ...

متاسفم برای چنین مردی .

ببخشید اه ولی روانیست

مث اینکه کسی بخواد یه گل و تو لجن زار بندازه ببینه کثیف میشه یا نه.

باید از گل زندگیش با جون دل و با اعتماد کامل مراقبت کنه

💔هرگز تسلیم نشوید، امروز سخت است و فردا سخت تر، اما پس فردا روز روشنی برای تان خواهد بود.🌹نگار خوشبوی من🌷
بله پسر داییش مجرده و 8سالم ازمن کوچیکتره پسر خوبیه خودش چند بار دعوتش کرد خونه منم مثل برادرم باهاش ...

مشکل شوهرتون نداشتن اعتماد به نفسه

یه مدت بهش توجه کن خوبیهاشو بزرگ و پررنگ کن کلا بهش اعتماد به نفس بده بعد خودت تغییر رو توی رفتارش میبینی منم شوهرم اوایل خیلی دل چرکین بود اما من خیلی با دلش راه اومدم و اینقدر بهش اعتماد به سقف دادم که الان میگه اگه دوست داری روسریتو در بیار من مشکلی ندارم این همون آدمیه که میگفت توی خونه با محجبه بگرد که مبادا مرد همسایه با دوربین خونه مارو چک کنه😄

سختی زیاد کشیدم اما تحمل کردم چون حس میکردم که از دوست داشتن زیادی حساس شده .

خدای بزرگ میدونم همیشه حاضر و ناظری اما غفلت های گهگاه منو ندیده بگیر و خودت هوامو داشته باش .وامیدوارم کمکم کنی تو دلیلم رو صحیح و سالم بغل بگیرم
من یه دوستی دارم از همون اول که ازدواج کرد با همه اخلاقای شوهرش مشکل داشت کلا از نظر فرهنگی با هم فر ...

بله عزیزم تا الان هیچی از ش ندیدم ب خدا با همه بگو بخند و حتی تو مراسمات جاریم رو هم میبوسه من عین خیالم نیست ولی من جرات ندارم دوبار نگاه کسی بکنم از نظر قیافه همسرم بهتره ومن ازش بزرگترم و گیری ب پوششم نمیدم البته منم پوشش بدی ندارم ساده و معمولی ولی دیگه از رفتارهاش حرفاش ذله شدم 

مشکل شوهرتون نداشتن اعتماد به نفسه یه مدت بهش توجه کن خوبیهاشو بزرگ و پررنگ کن کلا بهش اعتماد به نف ...

نه ماشالله کلی رو داره اعتماد به نفسش زیاده چون مدام منو تحقیر میکنه 

متاسفم برای چنین مردی . ببخشید اه ولی روانیست مث اینکه کسی بخواد یه گل و تو لجن زار بندازه ببینه ک ...

مرسی گلم از تشبیه قشنگتون دلش چرکینه انقد میبینن ک فکر میکنن همه مثل همن 

خدا به داد دل هردومون برسه بخدا راضیم بمیرم دیگه بریدممممم خیلی خسته شدم... به من تهمت میزد آخرش خود ...

خب شما خیلی به خودت سخت نگیر درسته گوشی مخفی داشته ولی بازم با چشمات ندیدی که چیزی باشه امیدوارم که چیزی نباشه ولی حواست باشه من بی دقتی کردم کوتاهی کردم روی هزار بار خودمو لعنت میکنم

دقیقا هفته پیش همین بساط رو منم داشتم جوری که یک هفته قهر کرد خونه هم نیومد با اینکه من هیچ کاری نکر ...

داخلش نگاه کردی؟ چی توش بود 

هرکسی روممکنه ببخشم ولی اونایی که نزاشتن جوونی کنم وتواوج جوونی کاری کردن که دلم پیرشه روهیچوقت نمیبخشم...!
مرسی گلم از تشبیه قشنگتون دلش چرکینه انقد میبینن ک فکر میکنن همه مثل همن 

هر باغی علف هرز هم داره دلیل نمیشه گل ها را هم هرز پنداریم .

باغبانی که بصیرت تشخیص علف هرز از گل نداشته باشه حتما گل ها باغ پژمرده میشن

💔هرگز تسلیم نشوید، امروز سخت است و فردا سخت تر، اما پس فردا روز روشنی برای تان خواهد بود.🌹نگار خوشبوی من🌷
نه ماشالله کلی رو داره اعتماد به نفسش زیاده چون مدام منو تحقیر میکنه 

خب دقیقا آدمی که خودشو کوچیک میبینه با تحقیر کردن دیگران و کوچیک کردن اونا خودشو میخواد بزرگ نشون بده شک نکن که از درون خیلی کمبود داره اینو بهت قول میدم هرچی درخت پربارتر سر به زیاتر.

خدای بزرگ میدونم همیشه حاضر و ناظری اما غفلت های گهگاه منو ندیده بگیر و خودت هوامو داشته باش .وامیدوارم کمکم کنی تو دلیلم رو صحیح و سالم بغل بگیرم
داخلش نگاه کردی؟ چی توش بود 

نه نذاشت ببینم قفل بود هرچی هم گفتم بازش نکرد قسم خورد هیچ کاری نکرده و با هیچ زنی در ارتباط نبوده و نیس... ولی گفت نشونت نمیدم چون نمیخوام ثابت کنم راه رو برات باز میذارم یا بهم اعتماد می‌کنی یا زندگیمونو ادامه ندیم 

چرا کوتاهی؟مگه چه اتفاقی افتاده؟

ما خیلی همو دوست داشتیم شوهرم واقعا عاشقم بود اینقدر به پروپام میپیچید که خسته میشدم اون هی محبتشو بروز میداد من کمتر التماس میکرد که دوستم داشته باش بهم محبت کن به من ور برو من با اینکه دوسش داشتم انگار خیلی اهل بروز دادن نبودم میدیدم که دخترا بهش پیشنهاد دوستی میدن یا حتی پیشنهاد س ک س گفت ببین دخترا با من چجوری حرف میزنن قدر شوهرت وبدون نذار به راهای بد کشیده بشم اینقدر بهش اعتماد داشتم همش پیش خودم میگفتم بچه ها از شوهرم دورم کردن کی میشه برن مدرسه تا منم تلاشمو شروع کنم به خودم به شوهرم بیشتر برسم ۲هفته پیش از رو پیاماش دیدم با کسیکه براش کار میکرده بهم خیانت کرده شکستم له شدم خیلی گریه کرد والتماس کرد که پشیمونم ومنو ببهش وتو بهم توجه نکردی ومن فکر میکردم تو منو دوست نداری و اشتباه کردم ولج کردم واز این حرفا باهاش موندم ولی یخ زدم حالم خوب نیست