2777
2789

سه چهار ماه قبل این که ازدواج کنیم رفت خدمت یه شهری دور از شهر خودمون بود که فاصلش نیم ساعت بود بعد از ۱۰ ماه اومد تو شهر خودمون یکی دوماه اول خوب بود بعد یکی دو روز نرفت و غیبت کرد ،بعد که رفت هیچ تنبیهی براش نکردن این شد که مزه کرد زیر دهنش ۱۰ روز نمیرفت وقتی میرفت ظهر میفرستادنش خونه ایتم فکر کرد کاری بش ندارم غیبتا هی بیشتر و بیشتر شد تا این که شد ۶ ماه اضافه خدمت 

از اول مرداد تا وسطای شهریور نرفت وقتی رفت بهش گفتم اینقدر خدمت داری هی میپیچوند خودشو میزد به مریضی استعلاجی گرفت ، از شنبه تا امروز استعلاجی داشت 

حالا فردا وه باید بره میگه نمیرم

میگه کلا دیگه نمیخوام برم به زور بابام رفتم حالام نمیرم کلا خسته شدم من نمیتونم تو اونجا بمونم و کلی بهونه

چیکار کنم دارم دیوونه میشم 

مامان باباش وقتی نمیره همیشه منو مقصر میدونستن دهنمو سرویس کردن 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زنگ بزن بیان ببرنش😂

دعام کنید ❤️ یا امام رضا جانم ، به حق « یا جوادالائمه » برسون همه رو به حاجتشون منه حقیر هم بین اونا انشالله 💚☘️ خدارو قسم میدم به آبروی پاک خانم فاطمه الزهرا هرکس برای حاجتم دعا کرد خداوند اول خودشو حاجت روا کنه انشالله ❤️ ‌‌.           ‌‌                                                                                       « السلام علیک یا ضامن آهو السلام علیک یا غریبا الغربا السلام علیک یا معین الضعفاء و الفقراالسلام علیک السلطان اباالحسن علی بن موسی الرضا »                                                                                                                           « اَلسَّلامُ عَلَی الْحُسَیْن وَ عَلی عَلَیِ بْن الْحُسَین وَ عَلی اَوْلادِ الْحْسَیْن وَ عَلی اَصحابِ الْحُسَین »   

قبلا سرباز فراری ها رو دژبانی میگرفت جلب میکرد حالا دیگه کاری ندارن؟

واقعیت این است که ما برای رنج کشیدن آفریده شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم تنها راه ادامه دادن لذت بردن از این رنج هاست 

ولش کن بابا چکارش داری

من مامان شدم این نام کاربری برای قبل بچه دارشدنم هست ♥️♥️تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻♥️🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻