2789
قدت چنده من دنبال پایه میگردم بیا شروع کنیم شاید همتی شد منم عروسی داریمابان ماه😂😂🤣🤣

اره بیا اینکارو کنیم هر چی‌میخوریم باهم بخوریم با رژیم لاغر شیم حداقل قدم ۱۶۰

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اره بیا اینکارو کنیم هر چی‌میخوریم باهم بخوریم با رژیم لاغر شیم حداقل قدم ۱۶۰

منم قدم همینه 

ترازو داری؟؟

مطمئنم خورشید جفتگیری کرده وگرنه این گرماکار یه خورشید نیست بخدا  یه جوری برای نفهمی خرو مثال میزنن انگار بقیه حیوونا تو خلوتشون میشینن سینوس کسینوس حل میکنن   

این تجربیات خودمه من پارسال ۱۸ کیلو کم کردم واز ۸۸ شدم ۷۰ وامسال از ۷۰ شدم ۶۵ شدم

صبحها فقط ۱عدد تخم مرغ آبپز میخوردم با ۴کفه دست نان و چند تا خیار نهار هم یک کاسه سالاد با آبلیمو و ۳۰۰گرم سینه مرغ آبپز بدون روغن شام فقط سالاد شیرازی با پیاز و آبلیموی زیاد میان وعده خیار وهندونه یا سیب روزی ۱ساعت پیاده روی و ۱ساعت ورزش شدید 

تا ۳ماه فست فود و سرخ کردنی وماکارونی و چیپس و پفک وکیک و بیسکویت و آبمیوه و غذای پرچرب و آماده رو حذف کردم طی ۶ماه شدم ۷۰ 

من این رژیم رو خود سر گرفتم چون مجبور شدم خودمو لاغر کنم ولی مسال اصولی بود:

امسال فقط با ورزش شدید و کم خوری شدم ۶۵ طی ۳ماه

۱ساعت قبل ورزش حتما چای سبز یا قرص جوشان ویتامین cبخورید البته قرص ویتامین سی هفته ای ۳بار میخوردم زیادش خوب نیست

روز ۱۰ لیوان آب بخوری

شبا ۱لیوان غلیظ چای دارچین بخورید

با غذا حتما فلفل سیاه بخورید

قبل هر غذایی یک کاسه آشخوری سالاد بخورید با ۲لیوان آب

غذا رو خیلی بجویید 

باغذا تاجایی که میتونید نان سفید نخورید

این تجربیات خودمه من پارسال ۱۸ کیلو کم کردم واز ۸۸ شدم ۷۰ وامسال از ۷۰ شدم ۶۵ شدم صبحها فقط ۱عدد تخ ...

الان من صبحانه خوردم ناهار نخوردم شامم میخام ی کف دست نون بخورم غذا نونیه 

ن متاسفانه درخواست دادم قبول کن همین ک سایزم‌کم‌شه متوجه میشم خب ترازو نمیخاد🤣

بیا خصوصی پیام بده

مطمئنم خورشید جفتگیری کرده وگرنه این گرماکار یه خورشید نیست بخدا  یه جوری برای نفهمی خرو مثال میزنن انگار بقیه حیوونا تو خلوتشون میشینن سینوس کسینوس حل میکنن   
الان من صبحانه خوردم ناهار نخوردم شامم میخام ی کف دست نون بخورم غذا نونیه 

هیچ وقت یک وعده رو حذف نکن نهار حتما بخور ولی کم شام یک کاسه سالاد شبا برنج و ماکارونی و سرخ کردنی نخور

امشب که جون نهار نخوردی کمی بخور ولی فردا اصولی پیش برو قبل غذا ۲لیوان آب ولرم بخور و غذارو زیاد بجو