2777
2789

من اگه بلدبودم خودم روز به روز روهم انباشته نمیشدم ننه 😂😂

مطمئنم خورشید جفتگیری کرده وگرنه این گرماکار یه خورشید نیست بخدا  یه جوری برای نفهمی خرو مثال میزنن انگار بقیه حیوونا تو خلوتشون میشینن سینوس کسینوس حل میکنن   

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من که به رژیم اعتیاد ندارم .‌الان چندین هفته است غذام نصف شده . نمیتونم بخورم میلمم نمیکشه .  اما ۲ کیلو هم چاق شدم .‌

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

من که به رژیم اعتیاد ندارم .‌الان چندین هفته است غذام نصف شده . نمیتونم بخورم میلمم نمیکشه .  ا ...

مام همینیم هر کاری کنیم چاق میشیم رژیم سختم‌گرفتم‌معدم بهم ریخت رفتم زسر سوروم

رژیم کتوژنیک بهترین رژیم هست البته یه نوع سبک غذایی هست بنظرم تا رژیم من کبدم گرید دو بود از فروردین گرفتم تا مرداد ۱۰۱ بودم ۸۰ شدم الیته من هیچی ورزش نداشتم و بدنمم دیر کم میکنه بدون ورزش ، بعدش بازدار شدم و نشد ادامه بدم 

مام همینیم هر کاری کنیم چاق میشیم رژیم سختم‌گرفتم‌معدم بهم ریخت رفتم زسر سوروم

اره نگیر . از نظر من فقط صبح تا شب پیاده روی و ورزشی که همش فعالیت کنی راه بری بپری بدویی  اثر کنه .

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

خخخخ چن کیلویی آخه من دخترم هنوز 🥲 ۷۶ هسکلم بد نی ولی خب تپله دیگ

۶۷منم دخترم اخه😐😒

مطمئنم خورشید جفتگیری کرده وگرنه این گرماکار یه خورشید نیست بخدا  یه جوری برای نفهمی خرو مثال میزنن انگار بقیه حیوونا تو خلوتشون میشینن سینوس کسینوس حل میکنن   
تو خوبی ک من نامزدم میگ زیاد لاغر نشو نمیخام 🤣😑 منم‌مث ت بشم اوکیه

قدت چنده من دنبال پایه میگردم بیا شروع کنیم شاید همتی شد منم عروسی داریمابان ماه😂😂🤣🤣

چجوریه خب عزیزم ؟ 

قند و شکر کلا حذف 

روغن فقط دنبه و زیتون 

کربوهیدرات کلا حذف 

میوه فقط توت فرنگی و تمشک و شاه توت 

اجیل خام کمتر مصرف شه 

انواع گوشت کبابی و پخته و سرخ شده 

تخم مرغ 

قارچ و سبزیجات برگ سبز خام و سرخ شده و پخته 

2790
2778
2791