2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

24 سالم بود به یکی از استادامون نامه عاشقانه خنده دار نوشتم پست کردم رسید دستش وووووووی😣😫😭😭😭😭😭😭😭😭😭 کاش بمیرممممممم

من گنگ خواب دیده و عالم تمام کر                               من  عاجزم ز گفتن و خلق از شنیدنش

هر وقت یادش میفتم از خجالت آب میشم البته خاطرات سمی زیاد دارم ولی این جلوی کراشم بود لیوان آب دستم بود داشت نگاهم میکرد اومدم شالمو درست کنم با همون دست که لیوانو گرفته بودم کل آبو ریختم رو خودم مث منگلا   

با توجه به تعلیق شدن خیلی از دوستان در این چند وقت اخیر، این کاربری بین چند نفر بصورت مشترک استفاده میشه. اگر تاپیکها نسبت بهم نا مربوط هستن به این دلیل هستش.

عید دیدنی اومدم دست عممو ببوسم اشتباهی دست خودمو بوسیدم 😑

طرف گفت زحمت کشیدی خوش امدی

گفتم چ زحمتی چ خوشی 😑😐

لابه لای تاپیکای مادرشوهری یه سرم به تاپیک فکت من بزنین دوتا مطلب جدید یاد میگیرین 😁بکوب رو متن

با دوستم رفته بودیم بیرون با ۲تا پسر تو فاصله ۱ساعت قرار گذاشته بودیم 😂حالا پسر اولیه مگه می‌رفت هی هم‌دومی زنگ میزد دوستم‌ روش قطع میکرد 😂من داشتم پس میفتادم یعنی 

واای ری اکشنش چی بود😨

بد بود پوزخند زد بهم   ناناعتم کرد  

با توجه به تعلیق شدن خیلی از دوستان در این چند وقت اخیر، این کاربری بین چند نفر بصورت مشترک استفاده میشه. اگر تاپیکها نسبت بهم نا مربوط هستن به این دلیل هستش.
2790
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز