2789

ماه رمضون توی دی بود بچه بودم داشتم بادوشتم بازی میکردم یه لیوان از اب سرد کن همرام بود چندتا پسر دم مسجد بودن منم دم مسجد دنبال دوستم میدویدم یهو یه پسرویی گف وااای شب قدر بازی دم صب ساعت سه دی  ماه اب یخ ریختم رو پسرو ...همه رفیقاش مسخرش کردن حتی سربازی دم مسجد بود هنوز عذاب .جدان دارم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

با دوستم رفته بودیم بیرون با ۲تا پسر تو فاصله ۱ساعت قرار گذاشته بودیم 😂حالا پسر اولیه مگه می‌رفت هی ...

چه جرئتی داشته دوستت😂😂

اصلا تو چه جرئتی داشتی رفتی باهاش🤣

خیلی خاطره سمی دارم یکیش مثلا یکبار پشت دانشگاه خوابگاه پسرا بود سوویت ماهم روبرو خوابگاه اونا بود توی مسیرش باشگاه اسب بود واونجا سگ هم زیاد داشت ی سگه پدسگ دنبالم کرد کل مسیرو جیغ میزدم گریم میاد یادش میفتم اوناهم فقط نگاهم میکردن میخدیدن

چه جرئتی داشته دوستت😂😂 اصلا تو چه جرئتی داشتی رفتی باهاش🤣

جوگیر شدم رفتم 😂😂😂

آخرشم من خودم به طرفم گفتم نیا نمی‌خواستم بفهمه ذوستم‌با ۲نفره😐🥴

پسر دومی هم برای شب اومد نفری ی پیتزا هم گرفت برامون 

🥴😂

خیلی خاطره سمی دارم یکیش مثلا یکبار پشت دانشگاه خوابگاه پسرا بود سوویت ماهم روبرو خوابگاه اونا بود ت ...

وای 

منم یه بار جلو غریبه از این سگای ولگرد دیدم جیغ زدم ابروی نداشتم رفت🥺

من کلا پناهگاهم دستشوییه😂

یه روز فامیلای بابام اومده بودن خونمون بعد عموم گوشامو کشید منم دردم گرفت نمیدونم چی بهش گقتم که دنبالم کرد منم بدو بدو رفتم دستشویی

وقتی درو باز کردم هم خودم جیغ زدم هم بابا بزرگم

بابابزرگم سر توالت بود😂

بعد درو بستم اومدم بیرون همه عمو و زن عمو و مامانم منو با خنده نگاه میکردن آخر سرم دوعیدم رفتم تو توالت فرنگی

خداروشکر کسی اونجا نبود

‌‌نیازمند اتفاقاتی ک به موقعه بیوفتد‌.
خیلی خاطره سمی دارم یکیش مثلا یکبار پشت دانشگاه خوابگاه پسرا بود سوویت ماهم روبرو خوابگاه اونا بود ت ...

سگ پدر سگ🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

و در آخر هم این دنیا به من ی وطن بدهکاره ک توش فقط ب زندگی کردن فک کنم ن رفتن✈️تقاضای دوستی قبول نمیکنم ممنون که درخواست نمیکنید🌹