hhhhhh1 مدیر استارتر عضویت: 1400/12/10 تعداد پست: 63 عنوان آمپول بتامتازون ساده 176 بازدید | 13 پست سلام روزتون بخیرآمپول بتامتازون ساده برای بارداری۳۲ هفتمه۶ تا دکتر برام نوشته گفته بزنم خیلی نگرانمکسی تجربشو داشته میشه راهنماییم کنی 1401/07/18 | 10:10 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
فردایی_روشن عضویت: 1401/01/07 تعداد پست: 8978 چه رنگیه منم الان یه امپول زدم نفهمیدم چی بود قرمز رنگ بودخیلی نگرانم🥺 برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️
سمانه_بانو1 عضویت: 1395/03/05 تعداد پست: 1982 معمولا تو هفته های اخر میدن اگه خدایی نکرده زایمان زودرس داشتید ریه بچه تشکیل شده باشه. از آدم ها بت نسازید!خیانت است هم به خودتان ، هم به خودشان...
hhhhhh1 مدیر استارتر عضویت: 1400/12/10 تعداد پست: 63 سرماخوردی؟ یا واسه ریه بچه داده؟ من هیچ علائم سر ما خوردگی نداشتم مشکل فقط این بود شب خوابیدم صبح بلند شدم دیدم شلوارم خیسه ترسیدم کیسه آبم ترکیده باشه
hhhhhh1 مدیر استارتر عضویت: 1400/12/10 تعداد پست: 63 چه رنگیه منم الان یه امپول زدم نفهمیدم چی بود قرمز رنگ بود خیلی نگرانم🥺 بارداری شما مشکلتون چیه؟
فردایی_روشن عضویت: 1401/01/07 تعداد پست: 8978 بارداری شما مشکلتون چیه؟ باردار نیستمدارو استفاده کردم برای تخمک کشی و فردا عمل پانچر دارممیترسم با این همه خرجی که کردم اتفاقی بیوفتهالان از دکتر اومدم گفت اومیکرون گرفتی 🥺 برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️
hhhhhh1 مدیر استارتر عضویت: 1400/12/10 تعداد پست: 63 معمولا تو هفته های اخر میدن اگه خدایی نکرده زایمان زودرس داشتید ریه بچه تشکیل شده باشه. سلام آخه من رفتم بیمارستان شب خوابیده بودم صبح بلند شدم دیدم شلوارم خیس شده بعد رفتم سونو دادم با تست آب جنین گفتن که منفی هستش اب دور جنینم ۱۴ بود
hhhhhh1 مدیر استارتر عضویت: 1400/12/10 تعداد پست: 63 باردار نیستم دارو استفاده کردم برای تخمک کشی و فردا عمل پانچر دارم میترسم با این همه خرجی ک ... توکل بر خدا کن شما هم مثل من پر از استرسی یه نذر کوچیک کن چند سال اقدام کردی
سمانه_بانو1 عضویت: 1395/03/05 تعداد پست: 1982 سلام آخه من رفتم بیمارستان شب خوابیده بودم صبح بلند شدم دیدم شلوارم خیس شده بعد رفتم سونو داد ... من اینقدر از این امپول ریه ها زدم😀 باید ۳ تاشو باهم بزنی ۳ تا دیگه هم فردا.انشالله تایم خودش بدنیا میاد❤ از آدم ها بت نسازید!خیانت است هم به خودتان ، هم به خودشان...
فردایی_روشن عضویت: 1401/01/07 تعداد پست: 8978 توکل بر خدا کن شما هم مثل من پر از استرسی یه نذر کوچیک کن چند سال اقدام کردی از سال ۹۴ تو اقدامم ۵ .۶ ماه جلوگیری کردماره 🥺 استرسم زیاده برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️
hhhhhh1 مدیر استارتر عضویت: 1400/12/10 تعداد پست: 63 من اینقدر از این امپول ریه ها زدم😀 باید ۳ تاشو باهم بزنی ۳ تا دیگه هم فردا.انشالله تایم خودش بدنیا ... پس مطمئن باشم خیلی نگرانم آخه آخه ۶ تا در دو روز زیاد نیست
hhhhhh1 مدیر استارتر عضویت: 1400/12/10 تعداد پست: 63 از سال ۹۴ تو اقدامم ۵ .۶ ماه جلوگیری کردم اره 🥺 استرسم زیاده ببین چه داروهایی بهت داده پیش چه دکتر رفتی ...
فردایی_روشن عضویت: 1401/01/07 تعداد پست: 8978 ببین چه داروهایی بهت داده پیش چه دکتر رفتی ... بله دکتر رفتم یه امپول داد زدم همونجا قرمز رنگ بود اسمشو نفهمیدم ولی فکر کنم ویتامین ب بود برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️