2777
2789
عنوان

دختری که دوست داره...

| مشاهده متن کامل بحث + 4733 بازدید | 43 پست
قبل پیشنهاد دادن که من نمیشناختمشون همش از بعدش شروع شد...

در کشور ما هیچکس نمیشه با قاطعیت تشخیص داد

یه کسی باهات میگه میخنده اما تو دلش حاضرع سر به تنت نباشه

یه کسی دیگه خیلی آروم متین یا اصلا محل نمیگذاره اما تو در رویاهاشی

به ظاهر و حرف نباید دل بست که سخت هست تشخیص 

و همینم سبب شده ازدواج کم بشه چون همه میترسن

آخه همون اولش بهم گف من خوابم میاد الکییی بعدشم گف تو بهم سردرد دادی از دسته این مردااا🤣

اگر گفته خوابم میاد که بپیچونتت کلا قیدشو بزن مردی که دوست داشته باشه در هر شرایطی واست وقت داره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میشه اگه ممکنه بگی اول چجور ابراز علاقه ی غیر مستقیم کرد؟ ینی چیا گفت دقیقن؟    

یجا منو دیده بود و پرس و جو کرده بود آمار منو درآورده بود بعدش با یه اکانت فیک تو اینستا دایرکت داد و هر روز دایرکت میداد و احوال پرسی میکرد یجورایی هم رو مخم بودا منم چن بار خیلی تند باهاش برخورد کردم و حتی بهش توهین هم کردم ولی خب بازم ادامه میداد

قبل پیشنهاد دادن که من نمیشناختمشون همش از بعدش شروع شد...

من رولنشناسیم تو این چیزا خوبه😅یکم راجب ماحراتون رفتاراش بگو ولی این چیزا رو اکثر دخترا دارن وقتی یکی رو دوست دارن حسادت مهم ترینشون صداشون ناخوداگاه نازک میشه مثلا با ناز حرف میزنن لوس شدن حساس شدن مثلا یه حرف کوچیکت خیلی براشون پر اهمیت میشه همش دلتنگ هستن دوست دارن تایم زیادی پیششون باشی اهمیت میدن به ظاهرشون یا پروفایل خوشگل میدارن ببینی از عرورشون میگذرن 

دعا کن مرا که سخت محتاج استجابتم🌱🤲🏻
من رولنشناسیم تو این چیزا خوبه😅یکم راجب ماحراتون رفتاراش بگو ولی این چیزا رو اکثر دخترا دارن وقتی ی ...

ایشون منو فقط در حد چن دقیقه دیدن و حتی من ایشون رو ندیدم که بعدش رفته بودن پرس و جو کرده بودن و آیدی اینستای منو پیدا کرده بودن و شناختشون از من هم در حد اسم و فامیلم بوده همین

من اینجا یخورده توش موندم مگه دخترا هم به این سرعت از یکی خوششون میاد؟

آره حسادت ازشون دیدم چند بار و چند بارم سعی کردن حسادت منو برانگیخته کنن البته نمیدونم عمدی این کارو میکرد یا نه(مثلا عکس یه بازیگر یا یه پسری رو همینجوری میفرستاد و میگفت روش کراشم یا مثلا یبار عکس یه ساعت  پسرونه واسم فرستاد میگفت خوشگله میخوام به یکی کادو بدم هر چی میگفتم کی نمیگفت کی) 

آره صداشم همینطوری که میگید میکنه

یخورده حساسم هست مثلا دیر وقت بیرون باشم میگه برو خونه یا یبار پام آسیب دید همش احوال میپرسید

ببینید یه آدم درونگرا هست و میگه علاقه ای به جمع ندارم و خودش میگه که اعتماد بنفسشم خیلی پایینه

من هر چی بهش میگم یه عکس مثل بچه آدم بفرست ببینمت نمیفرسته یا عکس با ماسک میفرسته یا میفرسته قسمت لب و دماغشو میپوشونه با دماغش خیلی مشکل داره ظاهرا اما یبار عکس صورتشو کامل فرستاد و من مشکلی ندیدم تو ظاهرش

چند بار هم بهشون گفتم بیا همو ببینیم نمیاد یا مثلا میگه چن دقه همو از دور ببینیم و بریم(هر کدوممون تو یه شهر جدا زندگی میکنیم ایشون شهری که مادربزرگم زندگی میکنن هستن و اونجا شهر کوچیکیه و نمیشه حضوری همو ملاقات کنیم چند بار اینطوری دیدمش تو شهر خودشون و من اینطوری راحت نبودم چن بار دیگم گفت بیا همو از دور ببینیم گفتم شرمنده من نمیتونم این همه راهو بیام که فقط همو از دور ببنیم خب تصویری میگیرم ناراحت شد( با تصویری هم مخالفه و باز دستشو میذاره رو دوربین🤦🏻‍♂️) شهر ما هم نمیاد حالا یا مشکل داره نمیاد یا نمیخواد بیاد😑)

در ضمن میگه بایسکشوال هست و من با این مورد نتونستم کنار بیام( بایسکشوال یعنی دو جنس گرایی یعنی هم به هم جنسش حس پیدا میکنه و هم غیر هم جنسش) حتی راجب اون هم جنسش هم که بهش حس داره باهام صحبت کرده 😑

ببخشید دیگه طولانی شد

منتظر راهنماییتون هستم

ایشون منو فقط در حد چن دقیقه دیدن و حتی من ایشون رو ندیدم که بعدش رفته بودن پرس و جو کرده بودن و آید ...

قطعا شما رو دوست داره اون ندیدن هم احتمالا سختشه میترسه یا چیز دیگه عکسم خب همون ترس یا اعتماد به نفس کلا نظرم اینه حسش واقعیه شابد هم اینطور نباشه من جزئیات رو نمیدونم بنظرم قبلا با پسری نبوده اولین بارش هست دختر قابل اعتمادی هست فک کنم راجب گرایشش بهش بگو میتونی کنار بذاریش بخاطر من مثلا خودت بخوای و یکار کنی دور شی ازش با مشاوره یا مدل دیگه.بنظرم زمان بده به خودتون حف زیاد بزنید راجب همه چیز شناخت با حرف زدن به دست می اد سعی کن تلفنی هم زیاد حرف بزنین

دعا کن مرا که سخت محتاج استجابتم🌱🤲🏻
ایشون منو فقط در حد چن دقیقه دیدن و حتی من ایشون رو ندیدم که بعدش رفته بودن پرس و جو کرده بودن و آید ...

سلام، نمیدونم الان با هم‌تو رابطه هستین یا نه ولی اگر‌واقعا شما رو‌دوست داشته باشه، نمیتونه به همجنس خودش هم حس داشته باشه، شما اگر باهاش وارد رابطه بشین، تازه شروع ماجراست،‌ از چیزایی هم که در موردش گفتین، البته خیلی عذرمیخوام و فقط نظر شخصیمو میگم، نشون میده چقدر شخصیت منفعل و نیاز به توجهی داره، بهتره باهاش ادامه ندین مگر اینکه بپذیرین که نمیتونین پایان خوبی داشته باشین

گاهی میان مردم، در ازدحام شهر، غیر از تو هر چه هست فراموش میکنم، چی میشه یکی به منم بگه مامان❤️ 

منم یه سوال دارم یکی که ۱ساله میشناسیش هی کات داشتید این وسط بعد بهش بگی بیا ببینمت یه جا ازدور بگه امروز نمیتونم ولی یه روزباشه ،بهش بگم باشه فقط اونروز از،ظهرش هماهنگ کن ،بعد بزاره همون لحظه هماهنگ کنه طرفم  مث خودش نازکنه وبگه الان شرایطش ندارم 

بعد پسره شب یهو بگه تا بیشتر وابسته نشدیم کات کنیم وبزازه بره این جه دلیلی داره

منم یه سوال دارم یکی که ۱ساله میشناسیش هی کات داشتید این وسط بعد بهش بگی بیا ببینمت یه جا ازدور بگه ...

بهت حسی نداره و احتمالا با شخص یا اشخاص دیگه ای هم در ارتباطه...