2777
2789
عنوان

دختری که دوست داره...

| مشاهده متن کامل بحث + 4733 بازدید | 43 پست

دختری ک عاشق باشه، نگران میشه، حسود میشه،سعی میکنه درک کنه، از خودگذشتگی دارع، از همه لحاظ عشقش براش مهمه، ناراحتی عشقش ناراحتی اونم هست، خوشحالیش خوشحالی اونم هست و......... 

🦋خداجونم دلم میخواد رها بشم تو بغلت،منو دریاب🦋  https://harfeto.timefriend.net/16470262878585 لینک ناشناسههه، هرچی خواستی بهم بگو😃😃

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دختری که قید پول و دارایی رو بزنه یعنی عاشقه

و حاضرع حتی تو خیمه وسط خیابون یا تو چادر با عشقش زندگی کنه 

عشق داریم تا عشق 

به قول روانشناسی که میگفت باید 500ساعت ارتباط کلامی داشت تا بعدش میتونی بگی عاشق شدم🌝

ای وای هز این امتحانا طرف امتحانشو پس داده این چه کاریه همش دنبال امتحانن مگه مدرسه اس. وقتی دختره ...

آخه قبل از ایشون چن مورد دیگه هم بودن که اومدن ابراز علاقه کردن ولی هچیکدوم عاشق نبودن و صرفا برای سرگرمی اومدن سمتم و من خیلی اذیت شدم(مثلا یکیش تازه کات کرده بود فقط اومده بود که قبلیو فراموش کنه و کلی اعصاب خوردی...)

این حرفا بعضی وقتا درست نیست قطعی نیس مثلا من کم توجهی میکردم که شاید تلنگر بخوره بیاد سمتم ولی اون اگه تو اون فاز امتحان باشه من رد میشم. کلا بیخیال این شو اروم جلو برید زمان که بگذره خودت میفهمی

دعا کن مرا که سخت محتاج استجابتم🌱🤲🏻
آخه قبل از ایشون چن مورد دیگه هم بودن که اومدن ابراز علاقه کردن ولی هچیکدوم عاشق نبودن و صرفا برای س ...

ادم عاشق معلومه خودشو لو میده ظاهر سازی مشخصه قبل پیشنهاد دادن چطور بود رفتارش؟

دعا کن مرا که سخت محتاج استجابتم🌱🤲🏻
و حاضرع حتی تو خیمه وسط خیابون یا تو چادر با عشقش زندگی کنه  عشق داریم تا عشق  به قول رو ...

نه در اون حد 😂 مثلا مهریه ش سنگین نباشه یا حتما خونه و ماشین و طلا بخواد اینا نشون میده از علاقه خبری نیست

آخه قبل از ایشون چن مورد دیگه هم بودن که اومدن ابراز علاقه کردن ولی هچیکدوم عاشق نبودن و صرفا برای س ...

من یه سوالی از شما دارم اگه به یه مرد که تازه باهاش کات کردی بعدش وارد یه بحث و دلخوری بشی اونم اصرار کنه بگه دیگ بهم پیام نده در صورتی که خودش پیام داده و قبلش ابراز علاقه میکرده به نظرتون بازم امکان داره برگرده؟یا اینکه نه کلا از نظرش تموم شده؟

من یه سوالی از شما دارم اگه به یه مرد که تازه باهاش کات کردی بعدش وارد یه بحث و دلخوری بشی اونم اصرا ...

قطعا تو عصبانیت بوده که گفته دیگه پیام نده

تو عصبانیت حرفا واقعی نیس

جای برگشت هست

نه در اون حد 😂 مثلا مهریه ش سنگین نباشه یا حتما خونه و ماشین و طلا بخواد اینا نشون میده از علاقه خب ...

اگه به من باشه بگه وسط کویر لوت زندگی کنیم

میگم چشممممممم 

واسه مهریه یک سکه هم نمیزنم 

هیچی 

مهریه حضرت زهرا نهایت یک کاسه آب مهریه م باشه

اگه به من باشه بگه وسط کویر لوت زندگی کنیم میگم چشممممممم  واسه مهریه یک سکه هم نمیزنم  ...

نکنی اینکارو دختر، عشق همراه با عقل و منطق خوبه، اینقدر لیلی و مجنون بودن با فحش و کتک کاری جدا شدن