2777
2789

الان دو تا تخم مرغ گذاشتم تو دمای محیط بمونه نیم ساعت دیگه درست میکنم البته اصلش سه تخم مرغ میخواد 

اگه دوس دارین درست کنین تا طرز تهیه بدم بهتون

اگه نارنگی ندارین میتونین بجاش از پرتقال یا لیمو استفاده کنید

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باچه فقط نارنگی و پرتقال و لیمو  شیرین نه فقط ترش دارم

زندگی گاهی دم کردن چای با آلبالوست یا چیدن چند میوه ازدرخت که تورا به ماندن پیوند میدهدزندگی همین لحظه ایست که من تورا نفس میکشم برایت چای میریزم و تمام اندوه جهان را درآن حل میکنم

سه تا تخم مرغ با سه چهارم یا یه لیوان شکر هم میزنید چنددقیقه تا وقتی زیاد پف کنه و حالت کرمی بگیره 

بعد نصف لیوان روغن مایع میریزی یکم با همزن هم میزنی قاطی شه بعد یک سوم لیوان آب نارنگی میریزی داخلش و باز یکم هم میزنی که قاطی شه 

(اگه میخوای آب لیمو بریزین پنج قاشق غذاخوری بریزین)

بعد نه قاشق غذاخوری آرد و یه قاشق مربا خوری بکینگ پودر و یه ذره نمک الک میکنیم توی مواد و هم میزنیم با لیسک یا قاشقی چیزی تا قاطی بشه اگه دیدید خیلی شله یکم بیشتر آرد بریزید.

من خودم کیک نارنگی برای اولین بار میخوام درست کنم و شاید آب نارنگی کمتر بریزم میترسم ترش بشه 

اما کیک لیمو رو با همین دستور درست کردم داخلش پنج قاشق آب لیمو ترش طبیعی ریختم کیکش خیلی خوب شد 

حالا کیا امروز درست میکنن و با کدوم طعم؟😃