2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 1573 بازدید | 71 پست
عزیزم از کجا متوجه شدین؟ رابطه شون چطوری شروع شده بود ؟ یه بار یه خانمی زنگ زد محل کارمون گوشی رو ...

مرتبه خواب خیانت میدیدم و حس میکردم با اینکه هیچ جور کن نمیذاشت برا ما

شما باهم عاشقانه ۲۰ سال زندگی کردید و حتما خیلی شما رو دوست داره. وقتی پشیمان هست و عذرخواهی کرد ...

اون طرف متاهل نیست اما اوپنه، خانواده محترمی داره وقتی فهمیدن داغون شدن. شوهرم میگه فقط هوس بود و از هیچ کدوم از رفتارهای من ناراضی نیست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مرتبه خواب خیانت میدیدم و حس میکردم با اینکه هیچ جور کن نمیذاشت برا ما

عزیز دلم ایشالله خدا به دلتون آرامش بده خیلی سخته 

الان میبینم خیلی ها که طلاق گرفتن هم پشیمونن از یه طرف یه زن دیگه بالسر بچشونه از طرف دیگه خودشون با یه مرد دیگه ازدواج میکنن که اونم بچه داره باید بچه یکی دیگه رو بزرگ کنن

سخته خیلی سخت مدتی بخودتون خلوت کنید اگر دوستی دارید باهاش یه سفر برید کمی حال و هاتون عوض بشه

منم مثل شما شاغل بودم همه چی به اسم جفتمون هست میدونم چقدر سخته این همه سال کار کنی حالا که به نتیجه میرسی اینجوری بشه 

اما خداروشکر شما دغدغه مالی ندارید واموال هم که به اسم خودتونه اما به خاطر بچه ها یه فرصت بدین اگر دیدین بودنتون کنار هم براتون عذاب آوره یه مدت از هم دور باشید تا بتونید تصمیم بگیرید

دوست عزیز از اعماق وجودم براتون آرامش وخوشبختی آرزو میکنم

ابجی جان چطوری میتونی بعداباهاش رابطه داشتی باشی خیلی سخته 

بله سخته قلبم تکه تکه شد، اما خدا رو لحظه به لحظه حس کردم و به خدا توکل کردم، برا زندگیمون زحمت کشیدیم، 

از دوماه که با هم بودن، یک ماه رابطه جنسی داشتن

چطور فهمیدی؟ شوهر من یکسال باهمکار مطلقش یوده مطمینم رابطه داشتن ولی میگه نه اما من آدم احمقی نیستم منم  دقیقا کارایی که کردی روکردم 

چطور فهمیدی؟ شوهر من یکسال باهمکار مطلقش یوده مطمینم رابطه داشتن ولی میگه نه اما من آدم احمقی نیستم ...

حالا که شوهرت پر روعه برو اداره آبروی هردورو ببر، ندار تو اوت اداره سر بالا کنه

حالا که شوهرت پر روعه برو اداره آبروی هردورو ببر، ندار تو اوت اداره سر بالا کنه

نه مثل همسر شما اینم پشیمونه روزوشب گریه میکنه ازکارش استعفا داد، خونه ‌وکالت طلاق وماشین بهم داد ولی من دوماه زندگی ندارم

شما باهم عاشقانه ۲۰ سال زندگی کردید و حتما خیلی شما رو دوست داره. وقتی پشیمان هست و عذرخواهی کرد ...

هوسبازی خودش بوده، میگه تو جیزی کم نداشتی، بعد از دوسال هر وقت میپرسم میگه هوی و هوس و اشتباه خودم بودن

چطور متوجه ارتباط جنسی شوهرت شدی؟

وقتی می‌خواستیم س. ک س کنیم، اپن بیصاحابش بلند نمیشد، وقتی تو پیاماش دیدم دختره اسم کاندوم آورده مطمئن شدم