2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 1573 بازدید | 71 پست
ما زنها هم باید بعضی وقتها هوس زودگذر داشته باشیم و به خودمون یه حالی بدیم و تنوع بدیم اگه انقدر برا ...

شوهر من اینقدر تو محل کارش خيانت خانمها رو دیده الان میگه مردا بیشتر از زناشون میترسن که خیانت کنن تا از خودشون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه خوب دم اون خانما گرم که باعث شدن مردا بترسن و خیانت رو مختص مرد ندونن

آره بابا اتفاقا منم میگم خوب شد چرا همیشه خانما باید ترس از دست دادن شوهراشون و زندگی شون رو داشته باشن بزار یکمم اونا بترسن

شما باهم عاشقانه ۲۰ سال زندگی کردید و حتما خیلی شما رو دوست داره.

وقتی پشیمان هست و عذرخواهی کرده، شما هم باید به‌خاطر اون همه عشقی که بهتون ثابت کرده ببخشید.

برای اینکه تکرار نشه این کارهایی که کردید هیچ فایده‌ای نداره. باید ببینید کجا رابطه‌تون سرد شد  و چه انتظارهایی شوهرتون داشت که برآورده نشد. خیلی وقت‌ها مردها نیازشون نمی‌گویند، شما سعی کنید ببنید چه نیازی داشته که برطرف نشده.

متاسفانه این روزها هم دختران و زنان زیادی هستند که یا به‌خاطر مشکل مالی یا هوسبازی دنبال مردها می‌افتند. حتی از اینکه دنبال مرد متاهل افتادند افتخار می‌کنند و کمتر سراغ مردهای مجرد می‌روند. به‌خصوص اگر مردی باشد که عاشق زن و زندگی‌اش باشد این زنان بدجنس و هوسباز بیشتر تلاش می‌کنند او را فریب دهند. این چیزی هست که بارها دیده شده.

پس اجازه نده به‌خاطر یک اشتباه، دخترهای زیبایی که داری بدون پدر شوند و نتوانند کلمه پدر بگویند. به جای آن برای اینکه تکرار نشود اول ببین آن زن چگونه شوهرت را قانع کرده و دوم ببین آیا شوهرت نیازی داشته که اینطور شده یا فقط فریب آن زن بوده.

ما زنها هم باید بعضی وقتها هوس زودگذر داشته باشیم و به خودمون یه حالی بدیم و تنوع بدیم اگه انقدر برا ...

مواظب باشید توی این حال کردن‌ها یهو توی باتلاق گیر نکنید همه به چشم دیگری بهتون نگاه کنن. خیانت در هر صورت نتایج بدی داره.

آره بابا اتفاقا منم میگم خوب شد چرا همیشه خانما باید ترس از دست دادن شوهراشون و زندگی شون رو داشته ب ...

اره منم خوشحالم امیدورم بیشتر از اینا بترسن

گذشت دوره ای که مرد هر گ.وهی میخواست میخورد و زن باید میسوخت و میساخت

الان مرد تامین نکنه زنشو و بدرفتاری کنه و شوهر خوبی نباشه حقشه خیانت ببینه یا زن ولش کنه 

قدیما مردا میرفتن راحت هوو میاوردن سر زنشون و کلی کثافت کاری میکردن ذره ای ارزش برا زن قائل نبودن مثه حیوون رفتار میکردن با زن،و زن باید نجیب ترین میموند و باهمه اینا میساخت تا میمرد. الان باید فقط ری.د به سرتاپاشون 

تموم میکنیم این اوضاع رو😍 تموم میکنیم حماقتای ننه بزرگای احمق  رو 

مواظب باشید توی این حال کردن‌ها یهو توی باتلاق گیر نکنید همه به چشم دیگری بهتون نگاه کنن. خیانت در ه ...

میدونم خیانت بده کلی گفتم، مرد اگه خوب باشه لایق رفتار خوبه. من خودم اگه طرفم خوب نباشه جدا میشم. مرد خیانت کار هم حقشه خیانت ببینه، حالا دیگه به تصمیم زن بستگی داره خیانت کنه یا جداشه

مواظب باشید توی این حال کردن‌ها یهو توی باتلاق گیر نکنید همه به چشم دیگری بهتون نگاه کنن. خیانت در ه ...

حالا تو نسوز این به چشم دیگه نگاه کردن شامل مردای خیانت کار و کسایی که مثل تو سرتاپاشون سوخته هم میشه

شما باهم عاشقانه ۲۰ سال زندگی کردید و حتما خیلی شما رو دوست داره. وقتی پشیمان هست و عذرخواهی کرد ...

این مشاوره رو به مردی هم که زنش بهش خیانت کرده میدی یا اونجا با وقاحت میگی طلاقش بده بره یا بلایی سرش بیار؟ امثال تورو خوب میشناسم سعی میکنید با چهارتا جمله خوب افکار لجنتون رو بروز بدید

اره منم خوشحالم امیدورم بیشتر از اینا بترسن گذشت دوره ای که مرد هر گ.وهی میخواست میخورد و زن باید م ...

یکی از همکاراش خانومش کل دارایی شوهرش رو باتاکید و رفت شوهره سکته کرده ویلچر نشین شده حالش خیلی بده هر دفعه اون میبینن تنشون میلزه

راستی تو اصلا نگران خانما نباش چون دلشون بخواد جوری بهت خیانت میکنن تا عمر داری نمیفهمی. کلا راحت باش😂😂😂

یکی از همکاراش خانومش کل دارایی شوهرش رو باتاکید و رفت شوهره سکته کرده ویلچر نشین شده حالش خیلی بده ...

هیچ زنی بی دلیل اینکارو نمیکنه باید دید شوهره باهاش چکار کرده بوده خدا میدونی چقدر عذابش داده بود

حالا تو نسوز این به چشم دیگه نگاه کردن شامل مردای خیانت کار و کسایی که مثل تو سرتاپاشون سوخته هم میش ...

اول با ادب جواب دادید فکر خوبی درباره‌تون کردم.  بعد اصلاحش کردید متوجه شدم اشتباه بوده فکرم.

نمیدونم چه فکری درباره من می‌کنی، برام اصلا مهم نیست. من نه فکر این زن هستم و نه اون مرد. هیچکدوم برام اهمیت ندارن. فقط به فکر اینم اگر این رابطه درست شدنی هست اون بچه‌ها بدون پدر یا مادر نشن. چون نمیدونی دست کس دیگری بزرگ بشی چه سختی باید تحمل کنی.

بعد هم بستگی دارد که به چه‌چیزی خیانت بگید. یک نفر به یک پیام می‌گوید یک نفر به رابطه. در هر صورتش من گفتم بد هست. اگر کار به رابطه کشیده که من به همان مردی هم که میگید می‌گفتم طلاق. در هرصورت خیانت بد هست.

نمیدونم با چند تا کلمه من چطور میشناسید.  

اول با ادب جواب دادید فکر خوبی درباره‌تون کردم.  بعد اصلاحش کردید متوجه شدم اشتباه بوده فکرم. ...

طرز فکر مردای مزخرفی مثل تو اصلا مهم نیس اتفاقا امثال تو اگه از کسی بدشون بیاد باید خداروشکر کرد چون نشون دهنده خوب بودن اون ادمه😄 ضمنا چرندیاتت رو نخوندم دیگه هم ریپ نزن علاف