2777
2789
عنوان

خیانت

1573 بازدید | 71 پست

۲۰ سال عاشقانه با همسرم زندگی کردم و همدیگرو میپرستیدیم، از دوماه پیش تا جند روز قبل،  همسرم بهم خیانت کرد، چند روز پیش متوجه شدم،

علت رو گفت هوس زودگذر، خیلی پشیمونه مرتب از خدا و من طلب بخشش میکنه، در حین خشم و عصبانیت، حق طلاق و تمام اموالش رو وکالتی ازش گرفتم اونم راضی شد به خاطر اینکه بهش اطمینان کنم و ببخشمش، خیلی آدم خوبی بود، خداترس عاشق زن و زندگی در همون حال هیچ چیز برا ما کم نمیذاشت چه مالی چه عاطفی اما حسم خوب نبود واسه همین پیگیر شدم و فهمیدم خیانت میکنه از طریق پیامکاش با همکارش، چند چشمه عصبانیت و غضب بهش نشون دادم، شماره پدر دخترو پیدا کردم و بهش اطلاع دادم اما محل کارش نرفتم چون آبروی شوهر خودم میرفت، میخوام زندگی کنم دوتا بچه ۱۴ و ۷ ساله دارم، هیچ کس بجز دوتا از دوستانم که به کمکشون احتیاج داشتم نمیدونن، 

دیگه بهش اعتماد ندارم، خودش رو به در و دیوار میزنه تا ببخشمش و بهش اعتماد کنم، 

اما حال دلم خوب نیست،

مشاوره میرم، مشاوره هم حالمو خوب نمیکنه و بیشتر بهم استرس میده،

از دهن گرگ و لجنزار بیرونش آوردم خیلی زحمت کشیدم، خسته ام

داغونم،

کسی تجربه داره بهم کمک کنه؟؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مشاوره حال منم خوب نکرد.منم دوتا بچه دارم‌.با همکارش که اونم متاهل و بچه دار بود،خیانت چتی کرد‌...   خیانتش در چه حد بوده؟ س ک س چت هم داشتن؟

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎

تو هیچوقت این موصوع رو نمیتونی فراموش کنی. تو بهترین حالتش اگه شوهرت دیگه نکرار نکنه و مثل پروانه دورت بچرخه کم کم میره گوشه ذهنت ولی دردش تا همیشه باهاته . 

اگه رفتی یه زندگی تو این سن با چالشای جدید داری اگه موندی هم یه زندگی با یه زخم که هی سرباز میکنه. درکت میکنم .

سلام خواهری.. سخته خیلیم سخته ولی خدا به دلت آرامش بده.

اگه واقعا از ته دلت ازت عذرخواهی کرده و می‌دونی که پشیمونه. بهش فرصت بده. سعی کن فراموش کنی. می‌دونم نمیشه فراموش کرد ولی به خودت تلقین کن که فراموش کردی. خوب باش . به خودت و همسرت فرصت بده. به‌خاطر بچه هات. بخاطر خدا ببخش و دوباره از نو شروع کن. ان‌شاءالله خدا خودش کمکت می‌کنه.

شوهر منم ی هفته بود مچشو‌گرفتم خاستم‌برم‌اونقدر‌گریه کرد منم گریه میکردم شوهرم هم نذاشت برم گفت مثل ...

خوبه که حداقل بعدش پشیمون میشن میگن نرو . نامزد من گفت دلم خواسته برو هرغلطی میتونی بکن

دیگه باید ادامه بدی بخاطر بچه هات بعد20سال خیلی سخته درسته دیگه خیلی مشغله فکریت زیاد میشه ولی باشوهرت سرد نشو چون ممکنه باهاش که خوب نباشی بازم خیانت کنه ولی خب گاهیم یاداوری کن که یادت نرفته و دلگیری

شوهرم زیاد بچه دوست نداشت میگفت سه ۴سال‌دیه میزارم منم میگفتم نمیخام من زود میخام بعد گفتم اره پ بخاطر اون نمیزاری بچه داشته باشی گفت حرف مفت نزن اگ میخایی همین اینجا بزارم بچه داشته باشیم منم تو‌حیاط فقط گریه میکردم گفتم‌نمیخام‌ گفت من میخام ولی الان میریم دکتر نی نی داشته باشیم

خوبه که حداقل بعدش پشیمون میشن میگن نرو . نامزد من گفت دلم خواسته برو هرغلطی میتونی بکن

وایییی توروخدا اره بخدا من گریه میکردم پا به پام شوهرم هم گریه میکرد میگفت بس کن مثل سگ‌پیشیمونم