2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 1573 بازدید | 71 پست
مشاوره حال منم خوب نکرد.منم دوتا بچه دارم‌.با همکارش که اونم متاهل و بچه دار بود،خیانت چتی کرد‌... & ...

از دوماه که با هم بودن، یک ماه رابطه جنسی داشتن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله هر روز هزاربار

پس خوبه پشمیون شده تو‌سعی کن‌ بیخی بشی ولی راستشو بخایی ادم نمیتونه فکرش همه جا میره باور داشته باشه موقعی ک‌میخاد بهم‌نزدیکی‌کنه بازم فک‌میره اونجا بعدش اعصبانی میشه میگ‌چیه‌ بازم فکرت میره اونجا اره میگ من نمیدونم تو‌جچور‌بچه‌میاری‌افسرده میشی هم بچه هم خودت بسه دیه نکن  توروخدا 

ببین عزیزم میتونم ب راحتی بگم ۸۰ درصد مردا ی بار خیانتو میکنن اکثرا هم زناشون متوجه میشن 

ولی اینو بدون ن ایراد از طرف شماست ن چیزی براش کم گذاشتی 

این از ذات خودشونه دست من و تو هم نیس 

ولی خوب کردی حق طلاق گرفتی و اموالش ب نامته همین محکم کاریت دیگه باعث میشه هیچ وقت نره سمت خیانت 

فکرتو درگیر نکن ب خودت بیشتر برس و سعی کن شاد زندگی کنی و ب فکر تفریح و گردش با دوستات باش 

به سلامتی حرفایی که تایپ شد ولی سند نشد و پاک شد...🌙🚬 به سلامتی حرفایی که ته دل موند و اخر سرم پست شد و لایک شد :)💔
هی خواهر من دردم یکی دوتا نیس

خداروشکر اونجا میکنم ک‌ بهم نگفت ب توچه هرکاری دلم خاست میکنم برو هرکاری میخایی بکن یعنی دیدم ها میگم.اخه میدونم منو هم دوست داشت بخاطر اون‌ اص هم بهم بی توجه نمیکرد توجه میکرد ها ولی دیه الان ها خیلی بیشتر شده من خودم دیوونه میشم میگم بس کن خیلی میچسپی ب من

قبلا ها بهت بی توجه میکردی یا ن سرد بود منظورم

اصلا، عاشقم بود، دیوانه بود، شبها از دوست داشتن نن گریه میکرد، تو هیچ زمینه ای مشکل نداشتیم چه مالی چه جنسی، با هم کار کردیم خونه و ماشین خریدیم و وضع زندگیمون خوب شد، من چند ساله خونه دارم و راضی هستم همه جیز نصف نصف به نام هردومون هست اما الان وکالتی همرو گرفتم