2777
2789
عنوان

چند بیت شعر :)

| مشاهده متن کامل بحث + 521 بازدید | 48 پست

دست تو و یک غروب آبان کافیست

حالا که دلم گرفته باران کافیست

مثل دوقلوهای بهم چسبیده

یک چتر برای هر دوتامان کافیست 

فاضل نظری

Ashpazi_ ba_ sayoo( مهتاب اینانلو)  آیدی من در اینستاگرام 
خواهش میکنم عزیز دلم  این شعر حال این روزای منه😔

ااین منم پادشاهی که به دروازه رویا نرسید

تا جم رفت و دلم رفت و خبردار نشد

عشق آن حادثه ای بود که تکرار نشد

خواستم گریه کنم قلب صبورم نگذاشت 

وقت زانو زدنم بود غرورم نگذاشت

کاش پشت این باغ تبر خورده درختی باشد 

درگنجه ی خانه ی سرما زده رختی باشد

در حال پیدا کردن تیکه های خودمم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دست تو و یک غروب آبان کافیست حالا که دلم گرفته باران کافیست مثل دوقلوهای بهم چسبیده یک چتر برای ه ...

چقدر قشنگن آخه🥺 چه حسی دارن....

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!

اتشی در سینه دارم جاودانی

عمر من مرگیست نامش زندگانی

شهریار

آن چنان پیر شدم در جوانی...🖤حمید مهدوی🖤درخواست نمیپذیرم🍇لطفا تو تاپیک های آموزنده تگم کنین💅ب سنم دقت نکن،به گفته هام دقت کن نازنینم❤️دوست دارم حرف کاربرا رو فارغ از جنسیت و سنشون بشنوم!🌼بی ارزشید،اما عرزشی اید:)

ااین منم پادشاهی که به دروازه رویا نرسید تا جم رفت و دلم رفت و خبردار نشد عشق آن حادثه ای بود که ت ...

🥺🫂 عالی بود .....

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!
چقدر میفهممت :)) این بیت هم حال و روزه دوسالِ منه..... گر چشم دوختم به تماشای این و آن می‌خ ...

روزهایی که بی تو میگذرد گرچه بایاد توست ثانیه هایش

آرزو باز میکشد فریاد در آغوش تو می گذشت ای کاش

اتشی در سینه دارم جاودانی عمر من مرگیست نامش زندگانی شهریار

مخوان به گوشِ منِ دل‌سپرده پند! که این عشق

اگر درست، اگر اشتباه، دستِ خودم نیست...

روزهایی که بی تو میگذرد گرچه بایاد توست ثانیه هایش آرزو باز میکشد فریاد در آغوش تو می گذشت ای کاش

من پریشان تر از آنم که تو میپنداری

شده آیا ته یک شعر ترک برداری...؟!

فاضل نظری  

در من تمام دردها با بوسه درمان می شود  یک بوسه از لب های تو ، گاهن مرا جان می شود غزلبانو ...

🫂🥺

این شعر رو سالهاست با خودم مرور میکنم 😔

عزیزدلم🥺🫂 ........

مخوان به گوشِ منِ دل‌سپرده پند! که این عشق اگر درست، اگر اشتباه، دستِ خودم نیست...

این چیست که چون دلهره افتاده به جانم

حال همه خوب است من اما نگرانم

فاضل نظری

آن چنان پیر شدم در جوانی...🖤حمید مهدوی🖤درخواست نمیپذیرم🍇لطفا تو تاپیک های آموزنده تگم کنین💅ب سنم دقت نکن،به گفته هام دقت کن نازنینم❤️دوست دارم حرف کاربرا رو فارغ از جنسیت و سنشون بشنوم!🌼بی ارزشید،اما عرزشی اید:)

چقدر قشنگن آخه🥺 چه حسی دارن....

اره واقعا زیباست 

انگار شاعرش از دریچه چشم سهراب سپهری شعر میگه 

اینجور شاعرا از آدمای عادی سوا هستن 

چشم سومی دارن با اون دنیا رو میبینن 

من سالهاست دارم تلاش میکنم همچین آدمی بشم 

یه کوچولو موفق شدم

Ashpazi_ ba_ sayoo( مهتاب اینانلو)  آیدی من در اینستاگرام 
من پریشان تر از آنم که تو میپنداری شده آیا ته یک شعر ترک برداری...؟! فاضل نظری  

من رستم و سهراب 

تو؟؟؟

این جنگ چه جنگیست؟

گر زخم زنم حسرت و گر زخم خورم ننگ 

روزی دو دلداده بودیم من و تو 

اکنون تو زمن دلزده ای 

من ز تو دلتنگ