2777
2789
عنوان

چند بیت شعر :)

| مشاهده متن کامل بحث + 521 بازدید | 48 پست
این چیست که چون دلهره افتاده به جانم حال همه خوب است من اما نگرانم فاضل نظری

در معرکه عشق ز جرأت خبری نیست

غیر از سپر انداختن اینجا سپری نیست

صائب-تبریزی🍃#  

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

در معرکه عشق ز جرأت خبری نیست غیر از سپر انداختن اینجا سپری نیست صائب-تبریزی🍃#  

تا تو نگاه میکنی کار من آه کردن است

ای به فدای چشم تو این چه نگاه کردن است

شهریار 

آن چنان پیر شدم در جوانی...🖤حمید مهدوی🖤درخواست نمیپذیرم🍇لطفا تو تاپیک های آموزنده تگم کنین💅ب سنم دقت نکن،به گفته هام دقت کن نازنینم❤️دوست دارم حرف کاربرا رو فارغ از جنسیت و سنشون بشنوم!🌼بی ارزشید،اما عرزشی اید:)

درگیر تو بودم که نمازم به قضا رفت

در من غزلی درد کشید و سر زا رفت

سجاده گشودم که بخوانم غزلم را

آنجا که تویی عقربه قبله نما رفت

من بودم و زاهد به دوراهی که رسیدیم

من سمت شما آمدم او سمت خدا رفت

اره واقعا زیباست  انگار شاعرش از دریچه چشم سهراب سپهری شعر میگه  اینجور شاعرا از آدمای ع ...

خیلییییی دوستشون دارم من ...

کلا عاشق شعرم 

مولانا هم خیلییی شعراشو دوست دارم ...

🫂🥺

ولی خب تویه حفظ کردن یکم تمرکزم ضعیفه بیشتر میخونم و سیو میکنم 😃...

چقدر عالی موفق باشیییی

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!
کاش هرگز در محبت شک نبود  تک سوار مهربانی تک نبود  کاش برلوحی که بر جان دل است  وا ...

🥺💔....

جا برای من گنجشک زیاد است اما به درختان خیابان تو عادت دارم 

تویی به جای همه، هیچ‌کس به جای تو نیست

صائب-تبریزی🍃#  

خیلییییی دوستشون دارم من ... کلا عاشق شعرم  مولانا هم خیلییی شعراشو دوست دارم ... 🫂🥺 ولی ...

ممنونم گلم 

من ۳۷۹ تا غزل حافظ رو حفظم   ۱۵۰ تا اینطورا مونده تا تموم بشه 😉

Ashpazi_ ba_ sayoo( مهتاب اینانلو)  آیدی من در اینستاگرام 
از زندگانی ام گله دارد جوانی ام شرمنده جوانی از این زندگانی ام دارم به دل هوای صحبت یاران رفته را ...

سر به زیر و ساکت و

بی دست و پا می رفت دل

یک نظر روی تو را دید و 

حواسش پرت شد

قیصر_امین‌_پور#  

در رفتن جان از بدن گویند، هر نوعی سخن  من خود ب چشم خویشتن . دیدم ک جانم میرود

نیست نشان زندگی

تا نرسد نشان تو...!

#مولانا