2777
2789
عنوان

چند بیت شعر :)

521 بازدید | 48 پست

تلخ است‌ روزگار، مگر با بهانه‌ای

پیدا کنیم دلخوشی کودکانه‌ای

ای عشق! سر بزن به دل سنگ من که گاه

روید ز سنگفرش خیابان جوانه‌ای

گر چشم دوختم به تماشای این و آن

می‌خواستم که از تو بیابم نشانه‌ای

هرجا که خیره می‌شوم انگار عکس توست

ما را کشانده‌ای به چه تاریک‌خانه‌ای

از جور روزگار کسی بی‌نصیب نیست

دیوانه‌ای گرفته به کف تازیانه‌ای

فاضل-نظری🍃#  

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!

سردم شده است و از درون میسوزم 

گریه شده کار هر شب و هرروزم 

تو شعر مرا بپوش سرما نخوری

من دکمه ی این قافیه را میدوزم 

فاضل نظری😉

Ashpazi_ ba_ sayoo( مهتاب اینانلو)  آیدی من در اینستاگرام 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سردم شده است و از درون میسوزم  گریه شده کار هر شب و هرروزم  تو شعر مرا بپوش سرما نخوری ...

قلبممممممممم💖🫂

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!
آخر مرا می کشد آن زلف پرچین تو/قطع کند پای دل را آخ نگاه پر مین تو

🥺💖

سردم شده است و از درون میسوزم  گریه شده کار هر شب و هرروزم  تو شعر مرا بپوش سرما نخوری ...

وای دلم یه عالمه خاطره برام زنده شد 

مرسیییی 

در حال پیدا کردن تیکه های خودمم

بامن سر پیمانت اگر نیست نیایم  چون سایه به دنبال تو فرسنگ به فرسنگ  فاضل نظری

🫂💖

رود جاری شد به دریا کوه با اندوه گفت

میروی اما بدان دریا ز من پایینتر است

فاضل جان نظری

آن چنان پیر شدم در جوانی...🖤حمید مهدوی🖤درخواست نمیپذیرم🍇لطفا تو تاپیک های آموزنده تگم کنین💅ب سنم دقت نکن،به گفته هام دقت کن نازنینم❤️دوست دارم حرف کاربرا رو فارغ از جنسیت و سنشون بشنوم!🌼بی ارزشید،اما عرزشی اید:)

مصراع نخست ، من تو را می بوسم

در مصرع بعد هم تو را می بوسم

ایراد ندارد ! به کسی چه ؟ اصلن

شعر خودم است ، من تو را می بوسم

فاضل نظری

Ashpazi_ ba_ sayoo( مهتاب اینانلو)  آیدی من در اینستاگرام 
خواهش میکنم عزیز دلم  این شعر حال این روزای منه😔

چقدر میفهممت :))

این بیت هم حال و روزه دوسالِ منه.....

گر چشم دوختم به تماشای این و آن

می‌خواستم که از تو بیابم نشانه‌ای

مصراع نخست ، من تو را می بوسم در مصرع بعد هم تو را می بوسم   ایراد ندارد ! به کسی چه ؟ اصلن ...

قلبممممممممم 🥺💖

رود جاری شد به دریا کوه با اندوه گفت میروی اما بدان دریا ز من پایینتر است فاضل جان نظری

واییییی🫂🥺