2777
2789
عنوان

بورس بهتره یا ارز دیجیتال؟

781 بازدید | 34 پست

بچه ها کدوم بهتره

سرمایه م رو تو کدوم ببرم؟

باشه گردنت اسمم......با تو شیرینه حسم .....‌‌اینقدر قشنگه اون کارات که‌..‌.برات دود میکنم اسپند........‌

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تا وقتی بلد نباشی هیچکدوم  بورس ک اصلا فکرشم نکن

چرا بلد نباشم خب؟

میخوام یاد بگیرم

باشه گردنت اسمم......با تو شیرینه حسم .....‌‌اینقدر قشنگه اون کارات که‌..‌.برات دود میکنم اسپند........‌

بورس رو نابود کردن

ارز دیجیتال بهتره ولی خب اونم مشکلات خودشو داره

کارگزاریها درصد بالایی میگیرن. یکسری کارگزاریهاش باید با وی پی ا ن وصل شی و بفهمن ایرانی هستی همه داراییت رو میبندن

بورس نه ولی ارز دیجیتال خوبه که همینجوری نباید وارد شد اول دوره های اموزشیو ببین بعد واردش شو

بله میدونم عزیزم 

میخوام یاد بگیرم

بورس رو نابود کردن ارز دیجیتال بهتره ولی خب اونم مشکلات خودشو داره کارگزاریها درصد بالایی میگیرن. ...

چرا بورس رو نابود کردن؟

واسه ارز دیجیتال به خاطر همین چیزا میترسم😑

پس شرو کن کریپتو کارنسی رو

ممکنه ایرانی بودن و مشکلات تحریم ، باعث بشه حسابم بلوکه بشه؟😐😑

چرا بلد نباشم خب؟ میخوام یاد بگیرم

عزیزم منم دارم میگم تا وقتی بلد نیسی تو هیچکدوم نرو که ضرر نکنی عموم ۲۰۰مل برد تو بورس الان ورشکست شده 

دوستم ارز دیجیتال کار میکنه وضعش خوبه با اینکه با ۱۰مل شروع کرد 

یاد بگیری عالیه ارز دیجیتال ولی الان ک نت هی قطع و وصل میشه بازم بنظرم یه فکر دیگه کن اگه خیلی پول داری رمزن یا ملک بخر