2777
2789
عنوان

بورس بهتره یا ارز دیجیتال؟

| مشاهده متن کامل بحث + 781 بازدید | 34 پست
خب باید صبور باشه  همه ش که ضرر نیست به هر حال آدم داره ریسک میکنه این همه آدم دارن ترید میک ...

من حرفامو گفتم که یه وقت نگی کسی چیزی نگفت😕😐

امیدوارم موفق باشی عزیزم☺😊

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه گلم، ولی میخوام یاد بگیرم. گفتم ببینم کدوم بازار بهتره که وقتم رو روی یادگیری اون بذارم. خودم ن ...

من خودم یه مدته تو بورس نوسان میگیرم از چند بار معامله م فقط یه بارش ضرر کردم که بعدشم بازم تونستم تاحدی ضررم رو هم جبران کنم

ارز دیجیتال رو بیخیال ( البته در موردش تحقیق کن ولی تا وقتی که بازار بهتر هست چرا ارز دیجیتال )

برو فارکس در کنارش هم بورس

هر کی میگه بورس بدرد نمیخوره نمیدونم دستوریه نمیدونم از بالا میگن چ سهمی بره بالا پایین بخاطر اینه ک سوادشو نداره( شما اینستای دکتر امیدی رو مثلن ببین طرف از 6 ماه پیش یه احتمالی داده برای چند تا سهم الان بروزرسانی کرده دقیقن همون شده این بخاطر سواد بالای ایشونه ن اینکه بازار دستوریه و این حرفا اگه با اقای بازار دوست باشی اینجوری بهت پاداش میده و اگه دشمن باشی به خاک سیاه خخخ)

فلن تا زمانی که سواد هیچ کدومش رو نداری پولت رو یا طلا بخر یا زمین یا خونه هر کدوم که میرسه
و بخشی از پولت رو روی خودت سرمایه گذاری کن

برای بورس بهترین شاگرد اقای بازار که من دیدم دکتر امیدی هست و برای فارکس هم مهندس پورصمدی

دکتر امیدی تکنیکالش رو رایگان توی سایت فراچارت اموزش داده و بخش مدیریت سرمایه ساخت استراتژی و فیلترنویسی رو هم همش روی هم 1.5 میفروشه (البته الان فروشش متوقف شده و ی 1 سالی هست نفروخته ولی قراره بزودی بفروشه دوباره که پولش رو هم خرج بچه های نیازمند میکنه )
مهندس پورصمدی هم صفر تا صد فارکس رو میگه و با پشتیبانی 1 ساله و این حرفا 5 تومن ( ک توی تخفیف 3 تومنه)
هم دوره پورصمدی هم دوره دکتر امیدی رایگان توی تلگرام پخش شدن
من حقیقتن دوره دکتر امیدی رو خریدم دوره پورصمدی رو از این رایگانا گرفتم که در اینده حتمن پولشو میدم

اینجوری بگم که هر دو دوره خدا هستن و کاملن تو رو بی نیاز میکنن از کانال های سیگنال و دروغ و این حرفا

و اینکه این بازار تلاش میخاد تلاش منظم با پشتکار

کلی شکست میخوری ولی اگه تسلیم نشی تهش شیرینه

من خودم یه مدته تو بورس نوسان میگیرم از چند بار معامله م فقط یه بارش ضرر کردم که بعدشم بازم تونستم ت ...

ببخشید امکانش هست در این مورد کمی بیشتر صحبت کنیم؟

نمیدونم شما چقدر سابقه ترید دارید ولی خب بنده چند وقتیه با توجه به شرایط بازار و ی سری فیلترهایی که دارم به فکر نوسان گیری افتادم حتی چندتا استراتژی هم نوشتم اما خب هنوز به مرحله تست عملی نرسیدم خاستم ببینم امکانش هست