2777
2789
عنوان

کسی هس خشکی بینی داشته باشع؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 33023 بازدید | 37 پست
سلام عزیزم.میدونم تاپیکتون قدیمی هست ولی جواب بدید ممنون میشم. مشکل خشکی بینیتون رفع شد؟ چیکار کردی ...

باید همش رعایت کنی

بخور خوبه و داخل بینی اگ دیدی خشک شد چربش کن با روغن زیتون مثلا 

علایمت چیه؟ 

خشکی بینی شدید باشه خون میاد یا سوزش و درد داخل بینی هس

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره بشدت  خشکه همیشه زخم میشه خون میاد و داخل بینیم میسوزه و خشکه های خونی میزنه خیلی عذابم مید ...

ببخشید شما بهتر شدین چکار کردین منم همین مشکل پیدا کردم داخل بینی ام میسوزه وازلین میزنم اما میگن وازلین زیاد نباید بزنی عوارض داره

ببین من دقیقا همین مشکلو دارم چند ساله تر وقت احساس خشکی کردی با انگشت کوچیکت داخل بینیتو وازلین ...

عزیزم شما مشکلتون برطرف شد منم خشکی بینی دارم بینی ام خشک میشه ببخشید توی اشغال خون خشک شده هست وازلین میزنم اما میگن وازلین زیاد بزنی ضرر داره میره داخل ریه

عزیزم شما مشکلتون برطرف شد منم خشکی بینی دارم بینی ام خشک میشه ببخشید توی اشغال خون خشک شده هست وازل ...

منم خشکی بینی دارم 

علایمت چیه خون هم میاد از دماغت ؟ 

توی اشغال خون هست منظورت مخاط بینیت هس؟😐

نه خون نمیاد اما بعضی اوقات که مخاط بینی درمیارن توش یه ذره خون هست وازلین میزنم خوبه 

اره دقیقا منم مخاط بینی خونی هس گاهی بخاطر همین خشکی؟؟ 

برا شما چند بار اینجوری شده؟ 

عزیزم شما مشکلتون برطرف شد منم خشکی بینی دارم بینی ام خشک میشه ببخشید توی اشغال خون خشک شده هست وازل ...

من اره هر از گاهی وازلین میزنم اوکی شدم

نه بابا داخل ریه کجا بود اخه 

خَلق نَشُديم ، كِه خَلق را راضي كُنيم…