2777
2789
عنوان

لطفا بیاین مامان ها خیلی مهمه

200 بازدید | 6 پست

سلام 

هفته ۳۸ و ۵ روز هستم از هفته پیش رحمم ۲سانت بازه هفته پیش درد شدید داشتم که فک کردم زایمانمه ولی فقط درد بود و خبری از باز شدن بیشتر رحم و زایمان نبود برگشتم خونه امشب دوباره درد دارم کمرم پهلوی چپ و پاها واژن نمیدونم چیکار کنم میترسم دوباره برم بیمارستان الکی مخصوصا خونه بابامم دلم‌نمیاد بیدارش ون کنم و بعد خبری نباشه 

خیر سرم زایمان دوم هست ولی سر پسرم درد یهو اومد وکیسه آبم‌پاره شد

اینار ۳ دفعه رفتم بیمارستان برگشتم 

اگه  مخالفی ریپ‌ نزن من برا 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

درد زایمان، با دردی مثل درد پریود شروع میشه و هی شدیدتر میشه، زمان بندی داره مثلا هر ده دقیقه دو دقی ...

میدونم عزیزم ولی اونقدر درد کاذب داشتم میترسم دوباره گول بخورم هفته پیش درد و حالت تهوع گریه میکردم‌تو راهرو ولی تا شب درد قطع شد و تا الان خبری نبود

اینایی که شما میگی درد زایمان نیست،  درد زایمان طاقتت رو میبره

پس تحمل میکنم بازم 

منو سه تا از دوستام باهم باردار شدیم اونا خداروشکر زایمان کردن هر سه هم درد یهو گرفته ۳ ساعت بعد زایمان کردن من فقط اینجوری بینشون درد کاذب زیاد کشیدم وهنوز منتظرم