2777
2789
عنوان

اقدامم برای بارداری سوال دارم

107 بازدید | 6 پست

پلی کیستم دکتر بمن لتوزول از س پریودی تا ۷ روزی دوتا اینوفولیک روزی دوتا امپول اچ می جی از ۸ تا ۱۱ پریودی و امپول اچ سی جی دوتا کسی با اینا باردار شد توروخدا امیدوارم کنید هرکی بلده جوابمو بده 

برای فرزندی ک ندارم ..من بدون دیدن و داشتن تو روزها و شبها انتظار مادری کرده ام ..من با هر قرص . هردعا.هرامپول.و هر روزامید برایت لالایی خونده ام دلبندم . من مادری هستم که ندارمت ....مادری که دردهای بسیار و درمان های دردناک ب تن خوو داده ام برای ی لحضه اغوش تو.برای داشتنت..تو باشی همه دردها اسون میشود جان مادر ...دلنوشته من مادر برای فرزندی ک ندارمش
عزیزم خیلیا بارذار شدن ولی قطعی نیس‌ 

واقعا  ؟؟؟ امیدوار نشم

برای فرزندی ک ندارم ..من بدون دیدن و داشتن تو روزها و شبها انتظار مادری کرده ام ..من با هر قرص . هردعا.هرامپول.و هر روزامید برایت لالایی خونده ام دلبندم . من مادری هستم که ندارمت ....مادری که دردهای بسیار و درمان های دردناک ب تن خوو داده ام برای ی لحضه اغوش تو.برای داشتنت..تو باشی همه دردها اسون میشود جان مادر ...دلنوشته من مادر برای فرزندی ک ندارمش

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من کلی از اینا استفاده کردم، استرس نمیزاشت حامله بشم، استرس نداشته باش 

باراد شدی ؟ 

واقعا  ؟؟؟ امیدوار نشم

صد در صد با استفاده از اینا امکان بارداری نیس. فکر نکنی چون چندتا آمپول گرفتی دیگه این ماه حامله ای.

ولی خب آدم باید امیدوار باشه. انجام بده انشالله بار اول مثبتی.

پلی کیستیک باید خیلی ورزش کنه و سبزیجات مصرف کنه . استرس نداشته باش چون باعث منفی شدن میشه