2777
2789

من امسال بعد از چند سال کنکور دادن فرهنگیان قبول شدم ...آموزش ابتدایی ...بعد دیشب یه تاپیک خوندم یه معلم میگفت مادر بچه ها اذیت میکنن..میگن تکلیف کم بده زیاد بده واینا ...میان پشت در کلاس صدامو ضبط میکنن..خیلیییییییییییییی ناامید شدم ...ممکنه منم بعدا پشیمون شم به خاطر انتخاب این شغل؟؟؟😔😔😔

هرکاری سختی خودشو داره

میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن   آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هر شغلی سختی های خاص خودشو داره 

اینطوری فکر کنی که هیچ شغل راحت و بی دردسری وجود نداره خب 

ابو حمزه ثمالى گوید: در نزد امام سجاد(ع) سخن از گرانى قیمت‌ها رفت، آن‌حضرت فرمود: «بر من از گرانیش چه باشد؟ اگر گران شود روزى با اوست و اگر ارزان گردد نیز با او است (یعنى با رزّاق است نه با من) از غيرت ورزيدن بيجا بپرهيز كه اين كار، زن سالم را به بيمارى مى‌كشانَد و پاک دامن را به گناه.《از نامه۳۱ نهج البلاغه 》به همه اونایی که به جایگاه و ارزش زن در اسلام نقد دارن یا به هر دلیلی قبولش ندارن، پیشنهاد میکنم حتما در اولین فرصت کتاب "نظام حقوق زن در اسلام" از شهید مطهری رو مطالعه کنن. بهتون قول میدم پاسخ همه ابهاماتتون درباره زن و جایگاه زن رو میگیرین و به دین قشنگمون افتخار میکنین :)  میتونید "اپلیکیشن شهید مطهری" رو نصب کنید و بصورت رایگان این کتاب رو مطالعه کنید.

معلمی نباش که ازت متنفر باشن با عشق باش

🧨✨  خدایا شادی را به دلهای مردم کشورم عطا کن                      اللهم عجل لولیک فرج 🤲به حق زینب کبری س  میشه ،مطمئن ام تلاش ها و زحماتم نتیجه میده 🤲🌹😍 راستی قول میدم یک روز  تاپیک بزنم (من، بالاخره بعد از سه سال تونستم ) نی نی سایت ی تاپیک اینجوری به من بدهکاره😁🧡

معلمی که سخته 

باید بپذیری هر چی ممکنه با هزار مدل ادم طرفی که همه از دم چه مقصر چه نه رو بچشون به شدت حساسن 

و بدتر اینکه تو جامعه ما معلم تو جایگاه اصلیش نیست واقعا تو خارج ایران جرات نداری تو بگی و اینده بچت دست همون گزارش هاییه  که معلم مدرسه براش رد میکنه و بحث با معلم به جایی نمیرسه 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋

شغل پردردسريه اگه توانايشو نداري نرو

كلا بايد صبور و انتقادپذير باشي

ديگه مامانا مثل قبل نيست كه نيان سر بزنن 

همش پيگيرن و بچه ها هم مغرور و عصبي ان همش

🌹اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَعَلَى آلِ مُحَمَّد❤️

اصلا اینجوری فکر نکن...تو یه آدمی اون یه آدم دیگه...شاید اون نتونه تحمل کنه..اصلا ربطی بهم نداره عزیزم...بعدش هر کاری سختیای خودشو داره..از رو تجربه یکی دیگه ناامید نشو...خودت برو جلو تجربه کن...شاید نظر تو یه چیز دیگه باشه...

درضمن میدونم ادبیات اون خانم هم درست نبود ...چون به هرحال نگران بچه شون هستن منم خوشم از معلمی نمیاد ...

شما سعی کن معلم خوب و دلسوز باشی مردم قاضی خوبی هستن خوبم بد و‌ خوب و‌تشخیص میدن همه که قدر نشناس بی صفت نیستن که 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋

چیزی که من تو زندگیم به تجربه یاد گرفتم

اینه که نباید تحت تاثیر حرف دیگران یه تصمیمی که با فکر و منطق انجام دادم رو زیر سوال ببرم.

شما تصمیم خوبی برای آیندت گرفتی و خداروشکر موفق هم شدی به خواسته ات برسی

مطمئنا هر شغلی چالشای خودشو داره، ولی مطمئن باش از پسش برمیای

من معلمای زیادی تو خانواده دیدم و هیچکدوم گلایه های این مدلی نداشتن، البته این دلیل بر عدم وجود این مسائل نیست ولی ممکنه اصلا هیچوقت باهاش مواجه نشی.