2777
2789

الان سیلی از درخواست های اصغر سگ سیبیل های سایت به سویت روانه میشود 🥲

یاد اون آهنگه افتادم میگه هیییی خدا از این روزگار من.....

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اخی

تو برام خیلی قشنگیا 💜اصن تعریف من از زیبایی ینی وجود تو❣️میدونی داشتنت مثل جاری بودن مورفین تو رگای یه مریض بد حاله 💊 وقتی هستی خوب ترم 🙂 وقتی هستی حالم بهتره🫂 وقتی هستی آرومترم🙃 اصن بودنت ینی دلگرمی🥲 دلگرمی قشنگی ک به تموم پوچی های دنیا می ارزه👫😊

همین جوری اتفاقی چشمم خورد به تاپیک شما و حالم گرفته شد. بالاخره جدا از هر مسئله‌ای همه‌مون انسانیم. همه‌ی این‌ چیزایی که شما می‌خوای به دست‌ آوردنشون هم آسونه ، هم سخت. یعنی چندتا مولفه لازم داره که یه دونه‌ش مشترکه! تلاش! زحمت . برا دانشگاه که مشخصه آسونه ، مث این همه که دانشگاه رفتن! اما سخته چون درس خوندن داره.

برای رل ببخشیدا فقط منظورم اینه راهنمایی کنم ، اگه قیافه‌ت خوبه که قصه‌ی چیو می‌خوری ☺️ حالا یه ذره دیر میشه اما حتمیه! تازه جدا از چهره باید سعی کنی اخلاقتو خوب کنی ، البته معنی این جمله‌ی اخلاقتو خوب کنی رو خیلیا نمی‌دونن . برای همین به سرم زد یه تاپیک بزنم.

آقا هستم! این گناه کمی نیست!
همین جوری اتفاقی چشمم خورد به تاپیک شما و حالم گرفته شد. بالاخره جدا از هر مسئله‌ای همه‌مون انسانیم. ...

این تاپیک مال خیلی وقت پیشه رفتم دانشگاه ولی باز نتونستم دووم بیارم چون اون آشغالی که دوسش داشتم پزشکی میخوند منم گفتم شاید اگه پزشک شم منو بخواد ولی فک نکنم فایده ای داشته باشه

این تاپیک مال خیلی وقت پیشه رفتم دانشگاه ولی باز نتونستم دووم بیارم چون اون آشغالی که دوسش داشتم پزش ...

مهم نیست مال کی‌ه! بهرحال قسمتی از زندگی شماست. راستش این که به خاطر طرف انصراف دادین که پزشکی قبول شید و ...‌ رو نمی‌تونم باور کنم! منظورم این نیست که دروغ می‌گیدا ، منظورم اینه این مقدار از سادگی و ...‌ غیر قابل باوره ( نمی‌دونم سادگی و چی بگم که دلخور نشید ☺️). آخه این چه فکریه؟ 

هرگز سعی نکنید خودتون رو بخاطر کسی عوض کنید (هرچیزی از خودتون ، اخلاق ، شغل) چون هیچ تضمینی نیست که طرف بازم شما رو بخواد.

طرف مقابل باید خود شما رو بخواد ، اوتی که با تغییر ظاهر ، به شما علاقمند میشه ، در واقع از ظاهر شما خوشش میاد ، و ظاهر هم همه می‌دونن بعد از یک مدت تکراری میشه ، یا اصلا یکی رو می‌بینه بهتر از شما و میره دنبال اون.

اما اگه کسی خود شما رو دوس داشته باشه ، هرجایی‌ام که بره ، باز به شما فکر می‌کنه.

ای کاش چند سال پیش و قبل از این جریانا من این پیج رو دیده بودم. دلم گرفت 😔.

نمی‌دونم الان کجایی و چیکار می‌کنی ، اما امیدوارم حال دلتون خوب باشه 🙏.

آقا هستم! این گناه کمی نیست!