2777
2789
عنوان

درمان شپش😭

4703 بازدید | 60 پست

کسایی که تجربه دادن بگن تروخدا سر دخترم شپش افتاده نمیدونم چیکار کنم جز کوتاهی راه حلی ندارین؟؟

دعا تون میکنم لطفا کمکم کنین درمونده شدم از دستش😭😭

تیکر تولد یک سالگی پسرم💙

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگ راهکار دادن میشه منم لایک کنی 

پروردگارا حمایت مستقیم تورا میخواهم❤پروردگارا حفاظت مستقیم تورا میخواهم ❤پروردگارا عشق تورا میخواهم❤هر نشانی جز نشان عشق را از وجودم پاک کن🌱❤🌸

نرم کننده بزن سرش با شانه دندانه ریز بکش خیلی بهتر میشه

پروردگارا حمایت مستقیم تورا میخواهم❤پروردگارا حفاظت مستقیم تورا میخواهم ❤پروردگارا عشق تورا میخواهم❤هر نشانی جز نشان عشق را از وجودم پاک کن🌱❤🌸
مالع دخترمن یکسال هرراهی ورفتم نمیشه که نمیشه موهاشم بلنده

موهاشو کوتاه کن

ببرش دکتر مخصوص 

یعنی چی که نمیشه😧

چشمام خیلی وقتی گریه نمی کنند ،شاید خودشون هم می دونند بار دیگه بخوان زاری کنند بجا اشک ازشون خون میچکه.نظر مخالف ریپلای نکنه با تشکر

برو داروخونه شامپو بگیر عالیههههه سریع قطع میشه 

یه دانشجو معلمم که عاشق ادبیاتم و دبیری ادبیات قبول شدم بالاخره😍 خدایا شکرت بابت همه چی❤️دختری از اصالت کورد🥰

مالع دخترمن یکسال هرراهی ورفتم نمیشه که نمیشه موهاشم بلنده

اره قطعی نمیرن لنتیا

فقط محلول شپش رو هفته یبار بزن 

تا دوماه هرروز با شونه فلزی رشک هاشو بکش بیرون 

منن همین درگیری رو هم دخترم هم خودم داشتیم

بدترین آدما اونایی هستن کهمیدونن روی چی حساسی و دقیقا همون کار را انجام میدن …