2777
2789

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

چنروزش پیش ازمایش گرفتم ۱۲ بود

هنوز بالاست

چرا تا الان رفع نشده؟

خوب شیر میخوره؟ ادرار میکنه؟

دکتر بردی؟

آدما همیشه همون کاری رو باهات میکنن ک تو دلت نیومد باهاشون بکنی... " توی استکان هیچکس دریا نریز "🍂

قدمش مبارک باشه گرمی نباید بخوری مثل موز یاگوشت بره یاشتر خرما این چیزارو نخور که خیلی زود روزردیش تاثیر میذاره وبیشتر میشه سعی کن چیزای خنک بخوری پای نوزادرو باعرق کاسنی بشور خودتون توخونه یه مهتابی کوچیک براش وصل کنید بذارش زیر نور مهتابی البته باچشم بند چشماشو ببند که اذیت نشه

از عطاری براش شیر خشت بگیر برای زردی خیلی مناسبه باید شب یکمی بریزی تواب خب بعد صبح چندتا قاشق چایخوری بهش بده فقط وقتی که ریختی داخل اب روی استکان رو چیزی بذار که خدایی نکرده چیزی داخلش نریزه خودتم اگر که دل درد داشتی عرق نعنا نخور

تو اب سرد یاگرم بزارم شیرخشت؟واینک تاثیردارع

چون یکم سفته اب جوش بریز روش ولش کن تاخودش حل بشه بله تاثیر داره اطراف ما زنهای قدیمی کارشونه خدا خیرشون بده من ازاونا یاد گرفتم خواستی بهش بدی باید باحوصله باشی خیلی اروم مزش فرق داره براش باشیر خودت خودتم بخور مثلا میدیدم که صورت نوزاد رو بادستمال خیلی نرم با عرق کاسنی میشستن