2777
2789
عنوان

درمان شپش😭

| مشاهده متن کامل بحث + 4703 بازدید | 60 پست

شامپو بگیر لیندان فک کنم شنیدم ی داروساز میکف

دونه دونه جدا کن از سرش یا شونه فلزی دندانه خیلی ریز بگیر هروز شونه کن

سرکه سیبم خوبه

سس ماینوز چرب هم بزنی سرش شنیدم خوبه تا صب ببندی با یه پلاستیک سرشو هم موهارو نرم میکنه هم میکشه شپشارو

من❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه کارایی تاحالا کردی

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

سلام من بینیمو ک عمل کردم یک هفته نباید میرفتم حموم گرفتم بعد اینجا سرچ کردم تو نی نی سایت یه قطره معرفی کرده بودن ایپروفیل بود اسمش اینو گرفتم زدم موهامم خیلی بلنده تا زیر باسن 

بعد کل شپشام مرد ولیییی اصلش رشکه اونم سه روز ابجیم نشست با دست جدا کرد 

و خودمم با شونه دندونه ریز شونه کشیدم 

و اتو موهم کشیدم یک هفته ای تموم شد

مال رشک چی خوبه

در کل باید جدا کردن با دست همراه بقیه راهکار ها باشه وگرنه دیر تموم میشه تازه در طول دو سه هفته مدام باید روسری ، تشک ، لباس و ... رو بشوری 

سس هم ۸ ساعت باید به سرش باشه فکر کنم تا شپش های زنده خفه بشن

هفته ای دو بار کامل و زیاد روغن زیتون بزن که بچکه از موهاش بعد با شانه مخصوص شپش بکش ازچهار جهت هر دسته از موهاشو. 

بعدم یه فرچه رنگ میذارن رو مو؟ بردار بزن تو شیشه سس مایونز از ریشه موهاشو عین رنگ همه رو بزن بعدم یه پلاستیک یا کلاه پلاستیکی بکش رو سرش و روسری محکم ببند که هوا نره اصلا تو مو. 

فوری اثرشو میبینی یه ماه اینکارو کن ریشه کن میشن عوضیا! 

سیاسفیده آره همینِشِ که قشنگه🤍🖤

وای لعنت ب شپش، سس مایونز بزن تا وند ساعت با پلاستیک بپوشون بعد بشور باشونه دندونه ریز شونه کن..نمیدونم برا سن دختر شما میشه انجام داد یانه

از درون آشفته و ظاهر چو کوهی استوار💔
مالع دخترمن یکسال هرراهی ورفتم نمیشه که نمیشه موهاشم بلنده

موهاش  کوتاه  کن از ته کاری  ک من کردم  هر شش  ساعت  سس  مایونز  و سم کش  دو باز زدم  یک‌هفته  هم قرنطینه  نو اتاق  ش هر چي  عروسک  بالشتک  داشت  گذاشتم  جای  تاریک  تو انباری  بعدم  همة  رو انداختم  فقط  تشک تخت  ننداختم  ......هر چی  خم لباس  داشت  با گرمای  زياد  شستم  و چند  روز  تو آفتاب  هيچ  کس  نگرفت  از ما 

من پسرمو با تاید درمون کردم روزی یبار بردم و تاید زدم موهاش ده دیقه موند وشونه کردم و شستم رفت درعرض سه روز ...ولی خواهرشوهرم جدیدا سر دخترش افتاد رفت از عطاری ی محلول مخصوص خرید با یکبار کلا رفتتتت😘

پسرم عشقم😍