2777
2789
عنوان

بچه ها بیاید😭

| مشاهده متن کامل بحث + 594 بازدید | 94 پست
چقدر ما مظلومیم بخدا🥺🥺🥺تو این دنیا احساسات داشته باشی   قلبتو جر میدن ازش متنفر نیستم ولی ه ...

ولی سعی کن‌فراموشش کنی

سخته ولی میتونی

من‌درگیر خیالش شدم

اصن خیالش از خودش واقعی تر عه

دستاش گرم تر عه

نمیتونم با کسی برم تو رابطه چون متعهدم به یه خیال

همش با در و دیوار حرف میزنم بالشت و پتو رو بغل میکنم. 

علاوه بر این مچ دستم پر شده از رد تیغ . معده ام بخاطر قرص هایی که خوردم تا بمیرم ناراحت شده و خیلی سخت‌میتونم غذا بخورم. 

روحم‌ دور از چشم همه مرد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قلبو باید انداخت جلو سگ ببره تا یاد بگیره دلبسته نشه من پشت دستمو داغ کردم دفعه اول و آخرم بود فقط خ ...

اره بابا مارو چ ب این چیزا ولی الان شرایط خیلی غم انگیزه فکر کن نه اینستایی هس نه واتسی خیلی دلگیره

قلبو باید انداخت جلو سگ ببره تا یاد بگیره دلبسته نشه من پشت دستمو داغ کردم دفعه اول و آخرم بود فقط خ ...

من که هنوزم عاشقشم ‌ دیگه هم عاشق کسی نمیشم هیچ وقت چون یه بار آدم عاشق میشه منم خیلی ب فکر خود کشی بودم خیلی هاااااااا 

بر میداشتی!می بوسیدی! می گذاشتی گوشه ای اَمن چقدر دوست داشتم‌خورده نان های سر راهت باشم….♥️
با اینکه جات نبودم ولی ی ثانیه ادم خودشو میزاره جات قبلش میلرزه  چجور میتونن پسرا اینجور باشن ...

آره خداایی نابود شدم هنوز نابودم ولی چه کنم انصاف نیست اون الان ازدواج کرده من دارم تو غمش میسوزم همیشه ما دخترا بیچاره ایم ، من کاری به عشق تو ندارم ، ولی مال من براش فقط بازیچه و سرگرمی بودم برای همین راحت ولم کرد ازدواج کرد 

من که هنوزم عاشقشم ‌ دیگه هم عاشق کسی نمیشم هیچ وقت چون یه بار آدم عاشق میشه منم خیلی ب فکر خود ...

قربونت برم 🥺🥺🥺🥺

نه هیچوقت ب خودکشی فکر نکن 😭چند سالته

اره بابا مارو چ ب این چیزا ولی الان شرایط خیلی غم انگیزه فکر کن نه اینستایی هس نه واتسی خیلی دلگیره

باشه یا نباشه دل شکستمون ترمیم نمیشه من دیگه زیاد سراغ گوشیم نمیرم زندگی برام بی معنیه دوست دارم زودتر بمیرم شاید تموم بشه این درد

من که هنوزم عاشقشم ‌ دیگه هم عاشق کسی نمیشم هیچ وقت چون یه بار آدم عاشق میشه منم خیلی ب فکر خود ...

من سعی میکنم فراموش کنم منم دیگه عاشق نمیشم اگه فراموش کردم خوبه اگر نه که فکر کنم باید تمومش کنم ادم قوی نیستم نمیتونم درد بکشم

باشه یا نباشه دل شکستمون ترمیم نمیشه من دیگه زیاد سراغ گوشیم نمیرم زندگی برام بی معنیه دوست دارم زود ...

اره من دقیقا برا قبلی بعد دوسال میتونم بگم عادت دارم نه ک فراموش  تازه این با اومدنش باعث شد از تنهایی در بیام اخلاقیم دارم خیلی دیر از کسی خوشم میاد و ی تایم طولانی باید تو خودم باشم 

ولی اینسری دیگ نمیخوام هیچ پسری بیاد تو زندگیم