2777
2789
عنوان

بچه ها بیاید😭

| مشاهده متن کامل بحث + 594 بازدید | 94 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

منم ۲۲🥺تو دوستی داری باهاش دردودل کنی

درد دل دوست ندارم با کسی بکنم تو خودم میریزم راحترم 

بر میداشتی!می بوسیدی! می گذاشتی گوشه ای اَمن چقدر دوست داشتم‌خورده نان های سر راهت باشم….♥️
اره من دقیقا برا قبلی بعد دوسال میتونم بگم عادت دارم نه ک فراموش  تازه این با اومدنش باعث شد از ...

منم خیر سرم دیر از کسی خوشم میومد ادم احساسی نبودم این ادم اومد انقدر منو تغییر داد که خودمو نمیشناختم منو این همه احساس ؟ لعنت به منو احساسم کاش مثل قبل میموندم و کول نمیخوردم

چرا اخه پس ندیده عاشق شدی؟؟ دلیل درک نکردنشون چیه 

ندیده نبود

دیدم

چشمای عسلیشو دیدم فهمیدم چقدر تنهاس چقدر غمگین عه. 

شبایی‌رو یادمه که با تموم بی اعتقادیم نماز شب میخوندم رو سجده با اشک التماس خدا میکردم درداش رو بده به من.

دعام‌ مستجاب شد. اون عاشق شد بهترین روزای عمرشو جلوی چشمام گذروند و من‌ضعیف تر و مریض تر شدم . قید درس و زندگی و آینده ام رو زدم . فقط گوشه تخت مچاله شدم و اشک‌ریختم . 

منم خیر سرم دیر از کسی خوشم میومد ادم احساسی نبودم این ادم اومد انقدر منو تغییر داد که خودمو نمیشناخ ...

منم روزا اول دوسه بار خواستم کات کنم  جدیش نمیگرفتم 

ولی واقعا محبت خیلی تاثیر داره اینقدر محبت کرد اینقدر مهربونی کرد ک حالا موندم ب خودم ک گریه میکنم من دوستامو دلداری میدم میگمشون قوی باشید حالا خودم واقعا راسته میگن هیچکس از دل کسی خبر نداره

ندیده نبود دیدم چشمای عسلیشو دیدم فهمیدم چقدر تنهاس چقدر غمگین عه.  شبایی‌رو یادمه که با تمو ...

بیا دوباره باهم شروع کنیم 🥺 بخوایم دوباره حالمون خوب شه عزیزم بشی هرکسی قلب بزرگی مثل تو نداره

من که هنوزم عاشقشم ‌ دیگه هم عاشق کسی نمیشم هیچ وقت چون یه بار آدم عاشق میشه منم خیلی ب فکر خود ...

ببخشید چرا آنقدر ما دخترا احمقیم ...یعنی چی آخه خودکشی ؟او رفته پی زندگی ش اونوقت تو خودتو بکش هم دنیاتو به فنا بده هم اخرتتو...بعدمیگن چرا رابطه دوستی بین دختر و پسر حرامه؟

بفرما عاقبت ش رو ببینید...خدایی که ما و آفریده بهتر می‌دونه چی برا ما خوبه چی بد!تور و خدا به خودتون بیاید نزازید این پسرا ازمون سواستفاده کنند

ببخشید چرا آنقدر ما دخترا احمقیم ...یعنی چی آخه خودکشی ؟او رفته پی زندگی ش اونوقت تو خودتو بکش هم دن ...

عشق اینا حالیش نیست 

بر میداشتی!می بوسیدی! می گذاشتی گوشه ای اَمن چقدر دوست داشتم‌خورده نان های سر راهت باشم….♥️
درد دل دوست ندارم با کسی بکنم تو خودم میریزم راحترم 

اره ولی همیشم نریز تو خودت داغون میشی من خو حالا خودم داغون اهنگ غمگینم گوش میدم انگار خود ازاری دارم😖

بیا دوباره باهم شروع کنیم 🥺 بخوایم دوباره حالمون خوب شه عزیزم بشی هرکسی قلب بزرگی مثل تو ندار ...

من خودم نمیخوام خوب شم

ینی پارسال تلاش کردم ولی انگار میافتم تو یه چاه عمیق 

الان یه خیال هست که شاید کسی نمیبینتش ولی من باهاش آرومم