2777
2789
عنوان

بچه ها بیاید😭

| مشاهده متن کامل بحث + 597 بازدید | 94 پست
من خودم نمیخوام خوب شم ینی پارسال تلاش کردم ولی انگار میافتم تو یه چاه عمیق  الان یه خیال هست ...

عزیزم هنوز تو اذیتی انگار هنوز درکش برات سخته وقتی ب مرحله پذیرش برسی اونموقع دیگ میوفتی دنبال راه حل 

اره ولی همیشم نریز تو خودت داغون میشی من خو حالا خودم داغون اهنگ غمگینم گوش میدم انگار خود ازاری دار ...

از این حالت در میای ولی هیچ وقت آدم سابق نمیشی 

بر میداشتی!می بوسیدی! می گذاشتی گوشه ای اَمن چقدر دوست داشتم‌خورده نان های سر راهت باشم….♥️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از این حالت در میای ولی هیچ وقت آدم سابق نمیشی 

اره عزیزم ولی خاطره ها جزئی از زندگیمونن تا زنده ایم باید زندگی کنیم من الان تو اوج حال بدیم دارم اینارو میگم چون واقعا حیفیم 

قربونت برم کاش بهش میگفتی شاید اونم بهت علاقه داشت جرات گفتن نداشت

نداشت

میدونی من یه جعبه دارم توش پر از وسایلی عه که مال من بودن و اون لمس کردتشون.  هر وقت دلم‌میگیره میرم اونارو میبوسم انگار دارم دستاشو میبوسم.

کاش میشد دستمم قطع میکردم مینداختم اون تو. 

یا گوشام که بار ها صدای عزیزم گفتناشو شنیدن . اون تیک کلامش عه . به همه میگه عزیزم . ولی نمیدونه وقتی به من میگه من چشام سیاهی میره . دلم میخواد همون موقع بمیرم

اره عزیزم ولی خاطره ها جزئی از زندگیمونن تا زنده ایم باید زندگی کنیم من الان تو اوج حال بدیم دارم ای ...

🥺🥺

بر میداشتی!می بوسیدی! می گذاشتی گوشه ای اَمن چقدر دوست داشتم‌خورده نان های سر راهت باشم….♥️
منم روزا اول دوسه بار خواستم کات کنم  جدیش نمیگرفتم  ولی واقعا محبت خیلی تاثیر داره ...

آره واقعا ولی کاش خبر داشت اینجوری آدمو نمیشکستن ولی بعضیا انقدر سنگدلن که فرقی براشون نداره میان میشکنن و میرن فکر نمیکنن اون ادم چی به سرش میاد

نداشت میدونی من یه جعبه دارم توش پر از وسایلی عه که مال من بودن و اون لمس کردتشون.  هر وقت دلم ...

🥺🥺🥺

ببخشید چرا آنقدر ما دخترا احمقیم ...یعنی چی آخه خودکشی ؟او رفته پی زندگی ش اونوقت تو خودتو بکش هم دن ...

اره خودکشی واقعا خیلی چیز اصن بچگانه ایه 

ولی تا وقتی تو دلش نباشی نمیدونی چه فشاری رو تحمل کرده اینقذر راحت نمیتونی قضاوت کنی .

در این رابطه راجب سو استفاده پسرا هم راست میگی ۹۹درصد همینن

عزیزم هنوز تو اذیتی انگار هنوز درکش برات سخته وقتی ب مرحله پذیرش برسی اونموقع دیگ میوفتی دنبال راه ح ...

نه 

من حتی نمیتونم تصور کنم اگه درکش کنم چی میشه. 

اگه یه روزی بیاد که با صدای خیالیش بیدار نشم‌ چی‌میشه. 

مثل تصور کردن جهان بدون وجود زمان عه . وجود داره ولی باورش غیر ممکنه

نه  من حتی نمیتونم تصور کنم اگه درکش کنم چی میشه.  اگه یه روزی بیاد که با صدای خیالیش بی ...

نه من اینجور نیستم سریع خودمو جمع و جور میکنم کاش خودت میخواستی خوب بشی و با ی مشاور صحبت میکردی چون خیلی غرق شدی 😥😥😥قشنگم

تو واقعا عاشقی خودتو داغون نکن دختر به خودت بیا تا کی میخوای اینجوری باشی آخرش چی

آخرش هرچی

اصن میدونی حتی بهش فکر کردم

یه نامه براش مینویسم و همه چیو میگم

دقیقا وقتی که داره اون نامه رو میخونه من تو خونه انقدر به خودم مورفین میزنم که از دور و برم هیچی نفهمم بعدشم نمیدونم رگمو میزنم یا چاقو میکنم تو شکمم . یا شایدم یه اسلحه ای چیزی ور دارم شلیک کنم تو مغزم