2777
2789
عنوان

بچه ها بیاید😭

| مشاهده متن کامل بحث + 597 بازدید | 94 پست
اره خودکشی واقعا خیلی چیز اصن بچگانه ایه  ولی تا وقتی تو دلش نباشی نمیدونی چه فشاری رو تحمل کر ...

انشالله دیگه از این به بعد گول هر پسری رو نخوری یکی رو محکم بزن برای ازدواج بخوادت نه سر کاری

نه من اینجور نیستم سریع خودمو جمع و جور میکنم کاش خودت میخواستی خوب بشی و با ی مشاور صحبت میکردی چون ...

سعی کردم با هر زبونی به بقیه بفهمونم که کمکم کنن. بفهپن دارم عذاب میکشم ولی به شوخی گرفتن . 

الان خانوادم فکر میکنن شیطون ترین و شاد ترین دختر دنیا رو دارن . 

ولی من زندگیم شده یه طوطی کوچولو تقریبا ۸ سانتی و یه خیال. 

اونا نباشن حرفام انقدر زیاد میشن که یهو دیدی مغزم ترکید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آخرش هرچی اصن میدونی حتی بهش فکر کردم یه نامه براش مینویسم و همه چیو میگم دقیقا وقتی که داره اون ...

چقدررررر شبیه همم هستیم 🥺

من همیشه میگم خوش ب حال زمین زیر پاش 

خوش ب حال عابر پیاده ای که از کنارش میگذرن 

خوش ب حال اونایی که باهاش حرف میزنن 

خوش ب حال اونایی که ازشون خرید میکنه 

خوش ب حال خدا که بنده شه 

خوش ب حال همه اونایی که باهاش در ارتباط ن 

خوش ب حال 🥺🥺🥺

بر میداشتی!می بوسیدی! می گذاشتی گوشه ای اَمن چقدر دوست داشتم‌خورده نان های سر راهت باشم….♥️
اره خودکشی واقعا خیلی چیز اصن بچگانه ایه  ولی تا وقتی تو دلش نباشی نمیدونی چه فشاری رو تحمل کر ...

خودکشی اینجوریه که یه صدایی همش بهت میگه باید بمیری.  دلیلی برای زندگی نداری

من‌یه شبایی از ترس اینکه اون صداعه نیاد و منو‌نکشه دستامو هی زیر پتو‌ و اینا قایم‌میکردم . حس میکردم‌میخواد با تیغ رگامو بزنه

چرا حالیم نیست منم آدمم ولی خودمو راحت در اختیار یه پسر قرار ندادم

منم راحت در اختیارش ندادم حتی حسرت گرفتن‌دستش تا ابد موند رو دلم‌ من فقط دیوانه وار دوسش دارم و عاشقشم همین!!

بر میداشتی!می بوسیدی! می گذاشتی گوشه ای اَمن چقدر دوست داشتم‌خورده نان های سر راهت باشم….♥️
سعی کردم با هر زبونی به بقیه بفهمونم که کمکم کنن. بفهپن دارم عذاب میکشم ولی به شوخی گرفتن .  ا ...

اره متاسفانه خونواده ها نمیخوان درک کنن من خود مامانمو بگم الان جدا شدم میگه پاشو پاشو خودتو جمع کن ک برا ی پسر نشینی گریه کنی ولی خودم تصمیم گرفتم حتی برا یک جلسم ک شده مشاور انلاینی برم نه حتی حضوری تنها کاری ک برای خودمون میتونیم کنیم اینه ک خودمون دست خودمونو بگیریم بلند شیم🥺💔

چقدررررر شبیه همم هستیم 🥺 من همیشه میگم خوش ب حال زمین زیر پاش  خوش ب حال عابر پیاده ای که ا ...

خوش به حال آینه ای با مشتای قشنگش شکوندش

خوش به حال گوشیش که هر روز صبح چهره خوابالوشو میبینه و قفل گوشیش رو باز میکنه

خوش به حال اون گربه کوچولو ایی که تو خیابون میبینتش چشماش برق میزنه و با صدای قشنگش باهاش سلام علیک میکنه 

منم راحت در اختیارش ندادم حتی حسرت گرفتن‌دستش تا ابد موند رو دلم‌ من فقط دیوانه وار دوسش دارم و عاشق ...

عه من دستاشو گرفتم ینی اون گرفته

البته یادم‌ نیست چه حسی داره هر بار که‌دستامو‌ میگیره یا دستم‌میخوره به دستاش هزار بار بیهوش میشم

خوش به حال آینه ای با مشتای قشنگش شکوندش خوش به حال گوشیش که هر روز صبح چهره خوابالوشو میبینه و قفل ...

🥺🥺🥺 خوش ب حال اونی که تا ابد مال اون میشه 

عشق من گیتار میزنه و میخونه خوش ب حال اونی که براش میخونه 🥺🥲🥲🙃🙂

عه من دستاشو گرفتم ینی اون گرفته البته یادم‌ نیست چه حسی داره هر بار که‌دستامو‌ میگیره یا دستم‌میخو ...

چه خوب من حسرتش موند رو دلم تا ابد‌تا ابد 

🥺🥺🥺 خوش ب حال اونی که تا ابد مال اون میشه  عشق من گیتار میزنه و میخونه خوش ب حال اونی که بر ...

واسه ما هنو بلد نی با یکی بمونه هی شکست عشقی میخوره 

ولی حالا هرچی 

آخرش یکی پیدا میشه که ...

نمیتونم حتی به زبون بیارمش