2777
2789
عنوان

بچه ها بیاید😭

594 بازدید | 94 پست

بهم قول ازدواج داده بود گف تلاش میکنه و این داستانا 

چقدر منو وابسته خودش کرد الان بخاطر من ک زندگیم نره بقولش بخاطر من قبول کرده جدایی خوبه 💔

بچه ها من قبلا دلم بدجور شکسته بود بعد دوسال با این ترمیم شده بود اینم جا زد زد زیر تمام قولاش بعد میگه مگه من میدونستم شرایط اینجور میشه ،ازم خواست ک باهاش بد نشم ک بهش سخت نگذره چون ما تو دانشگاه همو میبینیم همیشه 

احساس غربت دارم ترس غم همچی  

فکر کنید یکی ک فکر میکنید فرشتس بهتر خودش نی یهو باورتونو خراب کنه من میدونم چقدر شکست عشقی سخته من خیلی رو خودم کار کردم ولی بازم عاشق شدم اینجور شد😭

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

فکر کنید یکی ک فکر میکنید فرشتس بهتر خودش نی یهو باورتونو خراب کنه من میدونم چقدر شکست عشقی سخته من ...

منم یه فکر دیگه ای راجبش داشتم فکر میکردم بهترینه باهاش حالم خوب بود میخندیدم حس خوبی بود ولی همون آدم خیلی راحت با شوخی و خنده انگار نه انگار چیزی شده پیام ، زنگ هم نه تازه ، پیام داد گفت دارم عقد میکنم و خدافظ به همین راحتی منم این وسط نابود شدم

فکر کنید یکی ک فکر میکنید فرشتس بهتر خودش نی یهو باورتونو خراب کنه من میدونم چقدر شکست عشقی سخته من ...

تو باهاش خاطره داری 

ولی من ندارم

تو تونستی ازش متنفر شی

ولی من نه چون بدی ای نکرده

یه زمان باور داشتی که دوست داره

ولی اون منو نمیخواد

حتی میدونی بدترش چیه

باید شاهد عاشق شدن و شکست خوردنش باشم و حرف نزنم . چون همه فکر میکنن من هیچ حسی بهش ندارم

😭من واقعا جدای از پارتنر بهترین دوستش بودم💔 خیلی سخته 

ما هم اولش دوس بودیم دوستای خیلی خوب بحث عشق و عاشقی رو اون پیش کشید نه من شروع کرد ابراز علاقه کردن منم کم کم وابستش شدم اما آخرش چی شد ؟ ولم کرد رفت من موندم با اشک و دل شکسته اونم انگار نه انگار ازدواج کرد 

منم یه فکر دیگه ای راجبش داشتم فکر میکردم بهترینه باهاش حالم خوب بود میخندیدم حس خوبی بود ولی همون آ ...

وای چقدر سختتتتتتت  چجور بودی روز اول ک  اینو گفتت 

منم شکست خیلی بدی خوردم درکت میکنم چه شبای. من صبح کردم‌ چی کشیدم هنوزم هنوزه از فکرم بیرون نمیره خیلی سخته فقط خدا میدونه چی کشیدم اخ‌اخ اخ خدا نیاره ب هیچ کس

بر میداشتی!می بوسیدی! می گذاشتی گوشه ای اَمن چقدر دوست داشتم‌خورده نان های سر راهت باشم….♥️
تو باهاش خاطره داری  ولی من ندارم تو تونستی ازش متنفر شی ولی من نه چون بدی ای نکرده یه زمان ...

چقدر ما مظلومیم بخدا🥺🥺🥺تو این دنیا احساسات داشته باشی  

قلبتو جر میدن ازش متنفر نیستم ولی هنگم 

وای چقدر سختتتتتتت  چجور بودی روز اول ک  اینو گفتت

همش چند روز گذشته همین جمعه قبل بود دو هفته نت قطع بود ارتباطمون قطع شده بود هزار تا دلیل آوردم که چرا حتی یه اس به من نمی‌ده همش خودمو گول زدم سرش شلوغه یا اونم به خاطر وضعیت جامعه اینا حوصله نداره تو نگو آقا در شرف ازدواج بود و منم هر شب تو دلتنگیش داشتم خفه میشدم ، جمعه قبل پیام داد اولش خوشحال شدم گفتم چه عجب یادم افتاده تو نگو میخواد خبره عقدشو بده و برای همیشه باهام خدافظی کنه

منم شکست خیلی بدی خوردم درکت میکنم چه شبای. من صبح کردم‌ چی کشیدم هنوزم هنوزه از فکرم بیرون نمیره خی ...

اره منم قبلا کشیدم  اینقدر رو خودم کار کردم مدت زیادی تنها بودم تا تونستم دوباره جون بگیرم قلبمو بسازمش ولی دوباره الان رفت تا دوسال دیگ ک بتونم کمرنگش کنم عشق و عاشقی ب ما نیومده  .

چی میکردی ک اروم بشی☹️☹️☹️

همش چند روز گذشته همین جمعه قبل بود دو هفته نت قطع بود ارتباطمون قطع شده بود هزار تا دلیل آوردم که چ ...

با اینکه جات نبودم ولی ی ثانیه ادم خودشو میزاره جات قبلش میلرزه 

چجور میتونن پسرا اینجور باشن  

اره منم قبلا کشیدم  اینقدر رو خودم کار کردم مدت زیادی تنها بودم تا تونستم دوباره جون بگیرم قلبم ...

هیچ چی آرومم نمیکرد هیچی وای وای کاش عاشق نشیم اکرم شدیم برسیم ب هم 🥺🥺

بر میداشتی!می بوسیدی! می گذاشتی گوشه ای اَمن چقدر دوست داشتم‌خورده نان های سر راهت باشم….♥️
منم شکست خیلی بدی خوردم درکت میکنم چه شبای. من صبح کردم‌ چی کشیدم هنوزم هنوزه از فکرم بیرون نمیره خی ...

قلبو باید انداخت جلو سگ ببره تا یاد بگیره دلبسته نشه من پشت دستمو داغ کردم دفعه اول و آخرم بود فقط خدا کنه این شبا بگذره و فراموش کنم وگرنه تحمل نمیکنم و زندگیمو تموم میکنم نمیتونم یه عمر بسوزم برای یه بی ارزش