2777
2789
عنوان

رانندگی تنهایی

595 بازدید | 22 پست

سلام 

من چند روزه خودم تنها ماشین برمیدارم میرم محل دور میزنم 

خداروشکر همه چیز خوبه فقط نمیتونم یهویی ترمز بگیرم 

امروز اومدم برم اصلی به فرعی نمیدونستم انقدر راه تنگ یه بلوار  هم وسط بود یهو با دنده ۲ پیچیدم خدا رحم کرد فرمون رو تا ته چرخونوم الان پیش خودم میگم چرا ترمز نگرفتم😭

داشتم میرفتم تو بلوار

چیکار کنم این ضعفم درست شه؟

کلا مشکل ترمز دارم😰

تمرین تمرین تمرین

من از باور مرگ دارم میام و میخوام بگممعجزه اتفاق میوفته✨🌈.                                                               کاربری دوم🌱.          💚هرلحظه هزار بار خداروشکر میکنم💚.       

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بخاطر همین دیر ترمز گرفتن پیش افسر رد شدم با وجود دوبل ودنده عقب عالی😭فکر کنم تا اخر عمر موقع گردشا ...

اخه فقط گردش ها نیست مثلا یهو یه ماشین بپیچه جلو ادم یا یه عابر من نمیتونم یهو عکس العمل نشون بدم😭

بعضی ها واقعا رعایت نمیکنن  یه وقت به خاطر این تصادف نترسی ادامه ندی

نه چون مقصر نبودم نترسیدم چون باردارم شوهرم بیشتر ترسیده بود ولی خوب یکی از سوتیام این بود اومدم ماشین روشن کنم روبرو اسانسور بودم رو دنده بود ماشین رفتم محکم خوردم به در اسانسور😅😅😅اونجا زهرم ترکید نشستم گریه کردم کسی نبود شوهرم کوچه بود من ماشین در بیارم

اره ی چن ماهی میشه گواهینامه گرفتم ولی میترسم اصن تنهایی برم جایی با دنده کم کردن  و ترمز مشکل ...

من ۱ ماه شوهرم کنارم نشست الان ۴ روز تنها تو محل میرم

دنده کم کردن اسونه یه نیش ترمز سرعتت که کم شد کلاچ بگیر دنده معکوس کن

میشه بگی چه تمرینی واسه حل اینمشکل انجام بدم  در خونمون یه جا هست هم پهنه هم خلوت اگه تجربه ای ...

مثلا من تو راهنما زدن ضعف دارم همش حواسمو جمع میکنم که فراموشش نکنم 

ترمز خیلی مهم تره باید تو ذهنت هی تمرین کنی و به خودت یاداوری کنی 

من از باور مرگ دارم میام و میخوام بگممعجزه اتفاق میوفته✨🌈.                                                               کاربری دوم🌱.          💚هرلحظه هزار بار خداروشکر میکنم💚.       
نه چون مقصر نبودم نترسیدم چون باردارم شوهرم بیشتر ترسیده بود ولی خوب یکی از سوتیام این بود اومدم ماش ...

وای منم همش میترسم رو دنده باشه بیشتر اوقات موقع استارت کلاچ میگیرم که دیگه رو دنده هم باشه ماشین نمیپره 

عزیزم نی نی کوچولوت به سلامتی به دنیا بیاد❤️😍

مثلا من تو راهنما زدن ضعف دارم همش حواسمو جمع میکنم که فراموشش نکنم  ترمز خیلی مهم تره باید تو ...

اره ترمز واقعا مساله مرگ و زندگیه

مرسی عزیزم سعی میکنم همش یاداوری کنم