2777
2789
عنوان

رانندگی تنهایی

| مشاهده متن کامل بحث + 595 بازدید | 22 پست
وای منم همش میترسم رو دنده باشه بیشتر اوقات موقع استارت کلاچ میگیرم که دیگه رو دنده هم باشه ماشین نم ...

اره منم همیشه خدا میگیرم ایندفعه نمیدونم چی شد تمرکز باید تو رانندگی داشته باشی حواست پرت بشه تموم میشه 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تقریبا از دی ماه پارسال ماشین خریدم قبلش ۱۰ سال گواهینامه داشتم شوهرم ماشین خودش به من نمیداد الاننم ...

پس الان شوماخر شدی 😍😍

دعا کن منم بتونم رو ترمز تسلط پیدا کنم برم داخل شهر رانندگی

پس الان شوماخر شدی 😍😍 دعا کن منم بتونم رو ترمز تسلط پیدا کنم برم داخل شهر رانندگی

اره میتونی من داخل شهر خوب میرونم ولی بیرون شهر اصلا سعی کن کلیپ رانندگی نگاه کنی مخصوصا تو ترافیک خوب برونی 

اره ترمز واقعا مساله مرگ و زندگیه مرسی عزیزم سعی میکنم همش یاداوری کنم

قربونت گلم موفق باشی😚

من از باور مرگ دارم میام و میخوام بگممعجزه اتفاق میوفته✨🌈.                                                               کاربری دوم🌱.          💚هرلحظه هزار بار خداروشکر میکنم💚.       
اره میتونی من داخل شهر خوب میرونم ولی بیرون شهر اصلا سعی کن کلیپ رانندگی نگاه کنی مخصوصا تو ترافیک خ ...

من رو ترمز تسلط پیدا کنم ترافیک رو میتونم البته وقتی وقت واسه ترمز داشته باشم اوکی ام فقط ترمز یهویی رو میترسم