2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سه ماه مصرف کردم خشک کرد کل جوشهامو واقعا تغییر کرده بودم جوشهای من چرکی بودن خیلی ،برای من مشکلی ند ...

میگن بعد از چندماه برمیگرده

به مرور قطع کردین دارو رو؟

واینکه من جوشام هورمونیه

هر روز استفاده میکنین؟و اینکه علت جوشاتون گفتن هورمونیه؟

هفته ای دو بار

خوردم ۳ ماه

بعد هفته ای ی دونه ۲ ماه

بعد دو هفته ی بار ۲ ماه

بعد سه هفته ی بار ۲ ماه

بعد ماهی ی بار ۲ماه

بعد دوماه ی دونه قطع کرد

میگن بعد از چندماه برمیگرده به مرور قطع کردین دارو رو؟ واینکه من جوشام هورمونیه

برای من برنگشت ،ببین من اول پیش یه دکتر زنان رفتم الکی گفت هورمون مردانت بالاس و برای من قرص ضد بارداری نوشت تا هورمون هام تنظیم بشه ولی بعدش وحشتناک جوش زدم دکتره بی سواد بعدش یه دکتر دیگه گفت برای سن تو مناسب نبوده اون قرص ها و اصلا نباید مصرف میکردی اولش آنتی بیوتیک و محلول نوشت نرفتن جوشهام بعدش مجبور شد راکوتان نوشت من خیلی راضیم چون تمام جوش هام رو خشک کرد البته حین مصرف لبم خیلی خشک میشد الان در حد دو سه تا میزنم اونم بعد ده سال ولی مواظبم جوش نزنم مثلا کرم پودر اصلا نمیزنم کرم بی رنگ استفاده میکنم و فوم شستشو هم استفاده میکنم کلا سه ماه خوردم خود دکتر هم بیشتر از چهار ماه تجویز نمیکنه حین مصرف هم میگه بری ازمایش

برای من برنگشت ،ببین من اول پیش یه دکتر زنان رفتم الکی گفت هورمون مردانت بالاس و برای من قرص ضد بارد ...

ممنونم ازتون.

تنبلی تخمدان نداشتین؟

چندسال پیش مصرف کردین من خودم قبلا یه دوره مصرف کردمو الان برگشته

ممنونم ازتون. تنبلی تخمدان نداشتین؟ چندسال پیش مصرف کردین من خودم قبلا یه دوره مصرف کردمو الان برگ ...

من ده سال پیش که همسن شما بودم مصرف کردم ببین من مشکل تنبلی تخمدان نداشتم یعنی از داخل مشکلی نداشتم برای همین تاثیر داشت برام ،بعدم شما اگه تنبلی تخمدان داری باید تحت نظر دکتر دارو مصرف کنی علت جوشهام همینه، ولی اگه پوستت هم چربه فوم شستشوی صورت پوست چرب بگیر هر روز صبح بزن و بشور شبها هم همینطور یه محلول هم هست اسمش تتراسایکلین نمیدونم اسمش رو شنیدی یا نه اونم خشک میکنه ببین جوش کلا از بین نمیره بلکه فقط کنترلش میکنی من الان بالای سی هستم موقع پریودی و خوردن غذای چرب جوش میزنم میدونم اگه به پوستم نرسم جوش میزنم دیگه مجبورم یه سری چیزا رو رعایت کنم