__sbano مدیر استارتر عضویت: 1399/10/14 تعداد پست: 394 عنوان جهیزیه 315 بازدید | 30 پست واقن نیاز به راهنمایی دارم خانومایی که عقدین دارین جهزیه میخرین یااونایی که تازه رفتین سرخونه زندگیتون چقدرهزینه کردین ؟جهزیتون درچه حدبوده؟اگه عکس میتونین بدین ک خیلی بهترهچه برندی گرفتینچیکارکردین کمتربشه قیمتش 1401/07/11 | 23:18 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mmarryamm عضویت: 1399/03/21 تعداد پست: 1581 هرچي گرفتي ماشين ظرفشويي نگير كه واقعا اضافه س براي خونه من از همه مهم تر ماشين طرف شويي هست
سيلين22 عضویت: 1398/09/03 تعداد پست: 845 فک کنم اضافه ترین چیز ک بعدها حتمااااا میفروشی یامیندازی پایه قابلمه اس اللهم صل علی محمد وال محمد
__sbano مدیر استارتر عضویت: 1399/10/14 تعداد پست: 394 هرچي گرفتي ماشين ظرفشويي نگير كه واقعا اضافه س اره براظرف کم خوب نیس ولی تعداد بالا خوبه که
helya9 عضویت: 1390/11/09 تعداد پست: 2142 اتفاقا ماشین ظرفشویی خوبه حتما بگیر وقتی مهمون داری کارت رو راه میاندازه باز باران بارید خیس شد خاطره ها / مرحبا بر دل ابری هوا هر کجا هستی باش آسمانت آبی / و تمام دلت از غصه ی دنیا خالی . . . تقدیم به همسر مهربانم
محبوب۲۲۲۶ عضویت: 1399/06/02 تعداد پست: 124 فقط چیزای ضروری بگیر یخچال و لباسشویی و ظرفشویی و جارو برقی جنس خوب بگیر بقیه چیزا متوسط بگیر تو ایرانیا هم چیزای خوب پیدا میشه مجبور نیستی همه رو خارجی بگیری من بیشتر جهیزیه امو اینترنتی خریدم نظر کاربرارو هم بخون قیمتش خیلی مناسبه دختر اردیبهشتی 💚
mohade۳ عضویت: 1400/10/25 تعداد پست: 438 من دارم جهیزیه میخرم تا الان ۲۰۰ت وسایل خریدم هنوز کلی چیزا مونده که بخرم ولی مهمترین و بزرگترینش سرویس چوبه.اگر میخای کمتر در بیاد برات باید همه رو ایرانی بخری چون قیمتش مناسبتره حتی آرکوپال وکریستال+لوازم برقی
helya9 عضویت: 1390/11/09 تعداد پست: 2142 ماکروفر و توستر و این چیزها بدرد نمیخوره فقط یه فر خوب بگیر تمام کارها رو باهاش انجام بدی باز باران بارید خیس شد خاطره ها / مرحبا بر دل ابری هوا هر کجا هستی باش آسمانت آبی / و تمام دلت از غصه ی دنیا خالی . . . تقدیم به همسر مهربانم
mmarryamm عضویت: 1399/03/21 تعداد پست: 1581 ماکروفر و توستر و این چیزها بدرد نمیخوره فقط یه فر خوب بگیر تمام کارها رو باهاش انجام بدی اينو موافقم فر خوب خيلي مهمه
mrymii عضویت: 1396/06/22 تعداد پست: 2471 اره براظرف کم خوب نیس ولی تعداد بالا خوبه که خب اره برخي مواقع خوبه اما واسه كسي كه ميخواد هزينه جهيزيه ش كم شه نگيره هم مهم نيست
__sbano مدیر استارتر عضویت: 1399/10/14 تعداد پست: 394 فقط چیزای ضروری بگیر یخچال و لباسشویی و ظرفشویی و جارو برقی جنس خوب بگیر بقیه چیزا متوسط بگیر تو ایر ... اینترنتی اخه ریسکش خیلی زیاده
__sbano مدیر استارتر عضویت: 1399/10/14 تعداد پست: 394 من دارم جهیزیه میخرم تا الان ۲۰۰ت وسایل خریدم هنوز کلی چیزا مونده که بخرم ولی مهمترین و بزرگترینش سر ... اخه یخچالو اینارو تیرانی بگیرم که بدرد نخواهد خورد
mohade۳ عضویت: 1400/10/25 تعداد پست: 438 اخه یخچالو اینارو تیرانی بگیرم که بدرد نخواهد خورد من خودم الجی گرفتم چون خانوادم اصرار داشتن اما خیلیا ایرانی گرفتن وراضین،فروشنده یخچال گفت بهترین یخچال الان یخچال دیپوینتاسنوا هم خیلی خوبه بقول خودشون موتورش کره ایه ،مهمتر از همه گارانتی داره
__sbano مدیر استارتر عضویت: 1399/10/14 تعداد پست: 394 من خودم الجی گرفتم چون خانوادم اصرار داشتن اما خیلیا ایرانی گرفتن وراضین،فروشنده یخچال گفت بهترین یخ ... مرسی عزیزم♥️