2777
2789
عنوان

جهیزیه

| مشاهده متن کامل بحث + 315 بازدید | 30 پست

به نظر من واسه چیزای پلاستیکی مثل آبکش و سبد و جا قاشق و چنگال و هر چیزی که پلاستیکی باشه زیاد هزینه نکن خیلی کم در حد اینکه کارت راه بیافته . چون این چیزا ماه به ماه چیزای جدید میاد بازار . اونوقت مال تو یک سال نشده قدیمی میشه 

باز باران بارید خیس شد خاطره ها / مرحبا بر دل ابری هوا هر کجا هستی باش آسمانت آبی / و تمام دلت از غصه ی دنیا خالی . . . تقدیم به همسر مهربانم
به نظر من واسه چیزای پلاستیکی مثل آبکش و سبد و جا قاشق و چنگال و هر چیزی که پلاستیکی باشه زیاد هزینه ...

اره درست میگی ولی دردهن مردمو نمیشه بست نمیخوام پشتم حرف بزنن بنظرت مبلام چقدر درمیاد ؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینترنتی اخه ریسکش خیلی زیاده

اصلا من چرخ خیاطی لباسشویی اتو 

سشوار میز اتو تموم سرویس ظرف و قابلمه سرویس خواب تشک تخت خواب کتابخونه گلیم فرش مونیلکس گوشت کوب و ابمیوه گیری و ... از د.ی.جی.کا.لا گرفتم

دختر اردیبهشتی 💚
اره درست میگی ولی دردهن مردمو نمیشه بست نمیخوام پشتم حرف بزنن بنظرت مبلام چقدر درمیاد ؟

اون چیزایی که میره داخل کابینت و دیده نمیشه و کمتر هزینه کن چون به مرور توی زندگی میخری ولی اونایی جلوی چشم هستن رو بیشتر هزینه کن 

باز باران بارید خیس شد خاطره ها / مرحبا بر دل ابری هوا هر کجا هستی باش آسمانت آبی / و تمام دلت از غصه ی دنیا خالی . . . تقدیم به همسر مهربانم
اصلا من چرخ خیاطی لباسشویی اتو  سشوار میز اتو تموم سرویس ظرف و قابلمه سرویس خواب تشک تخت خواب ...

چه خوب 

اره از همشونم راضی ام  قبل خرید نظرات کاربرارو بخونین قیمتاشم بعضی جنس ها یک میلیون تفاوت قیمت ...

البته شانسم مهمه

من از بازار هم بخرم انقدر حساسم هزاربارچک میکنم آخر میبینم یه خط و خش داره 

البته شانسم مهمه من از بازار هم بخرم انقدر حساسم هزاربارچک میکنم آخر میبینم یه خط و خش داره 

کلا یه جور برات مهرو مومش میکنن که کوچکترین اسیبی نبینه وسایلم برق میزنن البته خودمم خیلی تمیز نگهشون میدارم 

اگه مشکلی هم داشته باشه پس میگیرن 

دختر اردیبهشتی 💚

من دارم جهیزیه میگیرم به نظرم ی سری وسایل برقی میشه نگرفت فقط اصلیا رو بگیر بقیه رو میشه به مرور خرید برای کریستال و ارکوپال و بقیه چیزام به تعدادی که میدونی استفاده داری بخر در کل بیشتر از کمیت به کیفیت اهمیت بده و برای خرید به نیاز خودت و بوجه ای که داری نگاه کن به حرف بقیه کاری نداشته باش

من همه رو ایرانی گرفتم مارک خوب

لوازم برقیام اسنوا و هیمالیا و امرسان چنتا برقیای کوچیکم قشم گرفتم خارجیه خیییلی خوبه برقی کوچیکاتو برو قشم بگیر که بتونی خودت بیاری راحت(گوشت کوب برقی_ابمیوه گیری_قهوه ساز_اسیاب ...)چینیامم ایرانی ،بلورمم انجلیکا(چون جدیدا خیلی گرون بود) لاف و تشکم مسافرتیا بخر پنبه ای ندوز واقعا هزینه ی اضافه ایه

فرشا و خرده پاشامم بخر۳۰۰میشه کلا

من یقین دارم خدا بهترین هارا برایم رقم میزند؛خدایا شکرت🦋

برای من مبل و تخت و تلوزیون و میزها به عهده شوهرم بود بقیش هم حدود ۳۰۰ شد فک کنم یک جهاز کامل حدود ۴۰۰تا۴۵۰ بشه البته من برقی ها رو برند گرفتم یخچال ساید سامسونگ مدل rs50 ظرفشویی و لباسشویی الجی اما من وسیله غیر ضروری نخریدم پلاسکو رو بنظرم درحد کار راه انداز بخر من جای غذا ساز فقط گوشتکوب برقی سه کاره گرفته و با اسیاب تک کاره اب میوه گیری هم تک کاره خریدم سرویس قابله یدونه بیست ویک پارچه mgs و یک دست کاسیو برای خورشت و سوپ اینا برای ظرف دم دستی و مهمونی خودمانی ۱۲ نفره بلور گرفتم و ۱۸ نفره هم چینی برای مهمانی رسمی قاشق چنگالم یدونه چمدون خریدم۱۲نفره برای مهمون بقیش هم فله ای برای خودمون سرویس چای خوری هم ۱۸ نفره برای مهمان خریدم 

توکی هستی +من همون اتفاق خوبم که برات نمیافته